Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Първо ако обичаш ама не гоня 30така, защото 4 години са си и малко и много време.И на какво дередже съм точно, я ми обясни щом си толкова запозната.Мои наборКИ.Дай да се бях оженил на 15 за да има кеф.Само ми е чудно откъде си толкова запозната с автобиографията ми. Да не си се интересувала нещо. Иначе по интересно ми беше не толкова за мен колкото това кои потребители точно визиризаш под "потребителите с малко мозъчни гънки в този форум". Да ми дадеш нещо никове? Казвал съм го и преди че си ми симпатична въпреки голямата си уста,която си е пак някакъв чар и имиджа на Строгата Господарка,който се стараеш да спазваш.Но все пак внимавай с индиректните убиди срещу трети лица за да не се разправяме
4 години са нищо време.
Не казвам да си се оженил на 15. И въобще не опира до кеф. Опира до опит, разсъждаване, зрялост. Не може на 26 години да разсъждаваш така. Отвратително е. Имаш ужасно грешни представи за почти всичко, защото нямаш опит с връзките, нито пък изобщо досег с момичета. Жалко е. Тъжно е.
Наблюдателна съм. Множко.

Потребители с много мозъчни гънки - Сиси, Чачо, Виоленца, Калпазанка, ЛейдиДи, Щрудел, Пантерката. И още много други, които имат какво да кажат. Които знаят как да го кажат. Пишат интересни и вярни мнения; търсят други перспективи, използват мозъка си. Ти също го правиш, понякога. Опитваш се, поне, което също е нещо.

П.П. Този път не обиждах теб индиректно.