.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Никой не говори за сдържане с месеци, но поне не на първата седмица ... Има мъже, които само това търсят.. лично аз не бих искала да съм играчка на когото и да е, предпочитам поне да знам (или да ми покаже с нещо), че не е с мен, само, за да си отварям краченцата пред него
    Като не може да почака малко човека, значи интересите му, ама въобще не са били свързани с хубавата и сполучлива връзка

Мега фен Аватара на 102
    И от кога сексът не е основното в една хубава и сполучлива връзка ?

Откога сексът Е основното в една хубава и сполучлива връзка о.О
    значи, аз чувства може да нямам.. може да не ми е хубаво с този човек, но щом правим мега добрия секс от първия ден в който сме тръгнали... значи връзката ни е сполучлива

Може да съм малка още... но мисля, че примерно моята връзки си беше много сполучлива и преди да го направим о.О

Мега фен Аватара на 102
    Нещо ми подсказва, че не си правила "мега добрия секс". =), ама се тая де.. Дано срещнеш някога някого, който ще те накара да забравиш за сякви седмично-месечни планчета.

До сега никога не съм била недоволна от секса с когото и да е от партньорите ми ... Може би просто не съм за по-неангажиращите връзки, каквито са според мен тези, които се базират точно на секса... За мен не това е важното

Мега фен Аватара на 102
    Малко на чат заприлича, ама щом други не се включват.. Как така реши, че ако се "предадеш" по-рано това автоматично превръща бъдещата ти връзка в именно..неангажираща.. В момента съм с момиче, което още ми повтаря, че бързо ми се е предало и тем подобни глупости, а връзката ни (мразя тая дума) май минава 1 година.. може пък да сме изключение някво..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Никой не говори за сдържане с месеци, но поне не на първата седмица ... Има мъже, които само това търсят.. лично аз не бих искала да съм играчка на когото и да е, предпочитам поне да знам (или да ми покаже с нещо), че не е с мен, само, за да си отварям краченцата пред него
    Като не може да почака малко човека, значи интересите му, ама въобще не са били свързани с хубавата и сполучлива връзка
    Ааа... То на втората седмица като нищо ще ти е показал колко много означаваш за него.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на 102
    Ако е добро момче = ще изчака = супер за теб, ако не е добро момче = ти няма да изчакаш = още по-добре за теб ХАхах.

Имате страшна логика- без никаква причина да не правите секс с някого за неопределен период, когато си поиска,да се амбицирайте да чакате още и да го дразните и после да се чудите защо не ви върви връзката...впрочем, според вас липсата на секс не пречи по никакъв начин на една връзка,демек той няма значение, тогава защо, ако го правите, да пречи?

E дадох пример с едната седмица ;д

Не знам, всеки си имам мнение.. това са моите принципи сега вие имате право на собствено мислене
    Аз не бих пуснала на момчето с което ходя още в самото начало.. за мен всичко има някакъв по-дълбок смисъл, много трудно се отпускам с хората и трябва да имам поне малко доверие на човека на който мисля да се отдам.. по принцип до сега при мен никога не е било просто секс, може би за това мисля по този начин

Мега фен Аватара на 102
    дасадддасдадсда
    Последно редактирано от 102 : 09-14-2012 на 22:27

Оф ..
    Е като му пусна на първия ден едва ли е щото имам много дълбоки чувства ...
    Да, хубаво.. харесвам някой... това ЗА МЕН не е достатъчна причина да си отворя краката пред него

Мега фен Аватара на 102
    То щото след една седмица ще имаш много дълбоки чувства....
    "Да, хубаво.. харесвам някой... това ЗА МЕН не е достатъчна причина да си отворя краката пред него." Нали уж беше малка =), изказа се като дама.. i like it.

Абе това за седмицата го казах просто така... Не говоря конкретно за себе си, защото при мен по стечение на обстоятелствата сексът навлиза поне месец след като съм тръгнала с някой (но при мен е отделен въпрос... не се дължи на желанието ми да мъча приятели си )

Абе, хора, нещата стават естествено. Не разбирате ли?
    Никой не е казал да се сложи условен срок, който да се спази стриктно или да се удължи по усмотрение на "господарката".
    Става дума за изграждане на доверие и близост, след тях сексът идва естествено и дори е много по-хубав.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    ^+1
    Ако изчака-знаеш, че е за тебе, ако не изчака и те зареже-знаеш, че не си е струвало..Всичко-6
    Та, по-сериозно: Когато ви се иска, и си/сте спокойни..Не, "Умирам си от страх, ама дай, че ме е досърбяло.."
    Come on skinny love just last the year...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Аз съм объркана от тая тема...не се познавали, не се чувствали комфортно един пред друг...еми как ставате гаджета - след 2 кафета и седмица чат ли...аз преди да поискам някой за приятел, и да реша, че си струва да се обвъжра, искам да се уверя, че ми е добре с него, че ме привлича, да го поопозная...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Зависи от момичето и от това как ще си поискаш Моята приятелка съм я чакал 5-6 месеца а пък с други и на първия ден са ми пускали.. относително е
    I Love YOU baby

Когато си сигурна че сте достигнали пълно единство. Познаваш го достатъчно добре, вярваш му за всичко и не можеш да прекараш и 5 минути без да си мислиш за него.... Не сериозно защо трябва да има определено време?

Когато и се прииска да го направи.

Не мисля, че има точен период в който трябва да му пуснеш. Не е като да ти кажа след 1 месец 2 дена и 11 минути.
    Всеки сам си преценява. Ако искаш може и на първата седмица. Но само и единствено ако се чувстваш готова за тази стъпка.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Напълно подкрепям dream1707.А това,че всички и изопачихте думите до последната буква,не говори толкова добре за вас.Явно да приемете различно и по-консервативно мнение от вашето,е мисия-невъзможна.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си