- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ще гледате ли ВИП Брадър?
Сигурно ще гледам първите няколко епизода, но най-вероятно няма да го изгледам докрай..
Имам и дълъг списък от филми и сериали, които трябва да гледам, а пък и даскалото почва.
Но ако случааайно е забавно, в което силно се съмнявам, може и да хвърлям някой поглед от време на време. (:
*сън*
само първия биг брадър беше що-годе интересен за гледане, следващите станаха тъпотия
най-вероятно ще видя отварянето/премиерата и тва е
Черната Златка:
"не съм ходила в изброените държави - англия, ЛОНДОН, (и още една каза).... може да с епровери на компютъра, ама и те още не са в Европейския съюз"
- Коя е столицата на ЕС? - Златка: "германия или франция... не съм сигурна германия или франция"
ФЕЙСПАЛМ!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Абе някой гледа ли го тва ся? Кой е в къщата?![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Докато вечеряхме баща ми го пусна тва. Ба тая Бони ли е ква е циганката дето бай брадър й възлага задачи, напрао се пръснах да се хиля с нея.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Lazar Angelov
Вече съжалявам че отказах на Брадъра, и с това изпуснах възможността Къци да ми разказва вицове на живо.
Like · · Share · about an hour ago ·
Неееее, НЕЕЕЕЕ! Защо бе, Лазареее?! ЗАЩОООООО?!
Само заради него щях да го гледам.... ;/
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Гледах ги първите серии. Простотия и сеир. Ама тая Златка колко е проста само тя си знае. Е това http://meganews.bg/%D0%9B%D0%B0%D0%B...P-Brother.aspx като го видях направо...