.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Въпрос за повторно кандидатстване в университет.

Здравейте.Уча 1-ва година бакалавър право в Холандия.Имам някои съмнения,че може и да не издържа.Въпросът ми е,ако се върна в България,мога ли да кандидатствам пак следващата година в СУ в София,или трябва отново да държа матури?Колко време е валидността на матурите?А ще мога ли да кандидатсвам за специалности,в които се влиза само с матури?Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Матури мисля, че няма нужда да държиш втори път, но приемни изпити за СУ трябва да държиш следващата година, да.
    Ще можеш да кандидатстваш с оценки от матури за определени специалности, да.
    Познавам една жена на 31-2 години, която сега тепърва записа висше и то именно с оценките й от матурите и от приемни изпити, които е държала сега.
    Но моето лично мнение е да стиснеш зъбки, да изчакаш малко и ще видиш, че вероятно там ще ти е по-добре.
    Успех все пак!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Може проблемът да е финансов, а със стискане на зъби портмонето не става по-пълно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Може проблемът да е финансов, а със стискане на зъби портмонето не става по-пълно.
    По това, което е написал съдя, че смята че няма да издържи психически на напрежението от това да е в друга държава, сам. Затова и предположих така. Но наистина, ако проблемът е финансов няма смисъл да се измъчваш и да чакаш нещо да се случи, за да водиш нормален живот.

Проблемът не е финансов,просто ме е страх да не се проваля.Вече съм от 1 месец тук и горе-долу свикнах да живея сам и да се оправям.Проблемът е,че много стрес и нерви предизвиква ученето и от там ми идва и страха да не се проваля на изпитите.Правото не е лесна специалност.Интересно ми е като го уча,но пак ми е доста трудно.Материала е доста обемен.

Град
    Heaven
    Трудно е, и в България е трудно.
    Аз искам да уча право и приемните изпити ...абе прилошава ми още отсега, ще съм тепърва 12 клас..
    и после не е лесно, никак даже
    опитай се да си подредиш времето правилно, говори със семейство, приятели по скайп, намери си нови приятели, с които да излизаш в свободното си време..ще видиш след време,че си е заслужавало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си