.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Какъв креатин да си купя?

Здравейте, аз съм момче на 14 години и съм висок 1.63... искам да си купя креатин.Бихте ли ми предложили някой свестен креатин, ама не и много скъп

Ппц не ти е много нужен все още, ама ако толкова държиш - ON micronized creatin powder

Аз си ходя на фитнес вече два месеца, почвам трети.

И смяташ, че имаш вече нужда от креатин ?

?????? Вяс кво ви интересува дали ми е нужен или не, дали съм малък или не. Питах ви въпрос ако ще отговаряте, отговаряйте на него!!!

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Не си давай парите за неща, които няма да са ти от полза на този етап. Ако искаш слушай съветите.
    мъжко съм

Защо нямат полза?

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Храниш ли се добре? Колко време стаж имаш в залата? Запознат ли си въобще със свойствата на креатина? Защо искаш да вземаш креатин и какво целиш да направиш с него?
    мъжко съм

Чакай ся, аз да не би да съм на разпит?

Само попитах дали може да ми предложите свестен креатин...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Marrssi Виж мнението
    ?????? Вяс кво ви интересува дали ми е нужен или не, дали съм малък или не. Питах ви въпрос ако ще отговаряте, отговаряйте на него!!!
    Шът,малчо! Скривай се там! Ако съм на мястото на баща ти ще те напердаша едно хубаво и ще забравиш за тези бръмбари в главата си. На 14 години креатини ще ми взема. Решил си още от тая млада възраст да се дрогираш.

Абе, оставете го да си троши главата като иска ! Такива лайненца много ме дразнят...
    СМРТ!

Фитнес? На 14? Нормален ли си.. Ако не спреш тоя фитнес ще си останеш 1,63.. И закакво са ти тия анаболи.. или квото и да са? (не съм запознат с фитнеса)
    Only God Can Judge Me !

Цитирай Първоначално написано от alexchyyyyy Виж мнението
    Фитнес? На 14? Нормален ли си.. Ако не спреш тоя фитнес ще си останеш 1,63.. И закакво са ти тия анаболи.. или квото и да са? (не съм запознат с фитнеса)
    Личи си. Що са обаждаш тогава ?

Цитирай Първоначално написано от Jus7Smil3Back Виж мнението
    Личи си. Що са обаждаш тогава ?
    Защото знам, че от вдигането на тежести се набиват прешлените..
    Only God Can Judge Me !

Мега фен
    Аз пък знам,че нищо не знаеш..

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Аз пък знам,че нищо не знаеш..
    .

Добре..млъквам спокойно.. Дишайте през носа
    Only God Can Judge Me !

Супер фен
    Добре..млъквам спокойно.. Дишайте през носа
    Яааа,още един 14-годишен изпълзя от нета! Както казват дядовците "Търкулило се гърнето,та си намерило похлупака". Двамата малки химици на един акъл какво да зобят. Решили да си мерят... мускулите с батковците.

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Яааа,още един 14-годишен изпълзя от нета! Както казват дядовците "Търкулило се гърнето,та си намерило похлупака". Двамата малки химици на един акъл какво да зобят. Решили да си мерят... мускулите с батковците.
    Химик? Тренирам бойни изкуства и ходя на лостове.. Предопредих, че не разбирам от фитнес и всички ме нападнахте така злобно.. Не ми звучи нормално 14 годишен да ходи на фитнес.. И от натоварването от вдигане на тежести не се ли набиват прешлените? (просто питам)
    Only God Can Judge Me !

Супер фен
    И от натоварването от вдигане на тежести не се ли набиват прешлените? (просто питам)
    Вярно е. Добре,че поне ти си по-разумен от автора на темата. Значи не си падаш по химията? Много умно решение,поздравявам те за което!

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Вярно е. Добре,че поне ти си по-разумен от автора на темата. Значи не си падаш по химията? Много умно решение,поздравявам те за което!
    Искам силова издръжливост и релеф.. Не искам експлозивна сила и маса.. Въпреки, че изглежда много яко да си нацепена батка
    Only God Can Judge Me !

Супер фен
    Химик? Тренирам бойни изкуства и ходя на лостове..
    Не съм те разбрал правилно. Извинявай! Четах нагоре,че има спор. Едните са "за" автора да взема креатин на 14,другите против. Помислих,че подкрепяш Marrssi-то, а точно обратното си писал. Че не е добра идея и много правилно. С тези бойни изкуства за отрицателно време ще нокаутираш всеки нацепен химик,който ти скочи насреща.
    Ама сега в даскалото почти всички са "отличници" по химия На първо място "нацепените"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си