- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какъв креатин да си купя?
Здравейте, аз съм момче на 14 години и съм висок 1.63... искам да си купя креатин.Бихте ли ми предложили някой свестен креатин, ама не и много скъп![]()
![]()
Ппц не ти е много нужен все още, ама ако толкова държиш - ON micronized creatin powder
?????? Вяс кво ви интересува дали ми е нужен или не, дали съм малък или не. Питах ви въпрос ако ще отговаряте, отговаряйте на него!!!
Не си давай парите за неща, които няма да са ти от полза на този етап. Ако искаш слушай съветите.
мъжко съм
Храниш ли се добре? Колко време стаж имаш в залата? Запознат ли си въобще със свойствата на креатина? Защо искаш да вземаш креатин и какво целиш да направиш с него?
мъжко съм
Абе, оставете го да си троши главата като иска ! Такива лайненца много ме дразнят...
СМРТ!
Фитнес? На 14? Нормален ли си.. Ако не спреш тоя фитнес ще си останеш 1,63.. И закакво са ти тия анаболи.. или квото и да са? (не съм запознат с фитнеса)
Only God Can Judge Me !
Аз пък знам,че нищо не знаеш..
Добре..млъквам спокойно.. Дишайте през носа![]()
Only God Can Judge Me !
Only God Can Judge Me !
Не съм те разбрал правилно. Извинявай! Четах нагоре,че има спор. Едните са "за" автора да взема креатин на 14,другите против. Помислих,че подкрепяш Marrssi-то, а точно обратното си писал. Че не е добра идея и много правилно. С тези бойни изкуства за отрицателно време ще нокаутираш всеки нацепен химик,който ти скочи насреща.
Ама сега в даскалото почти всички са "отличници" по химияНа първо място "нацепените"
![]()