.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Не съм те разбрал правилно. Извинявай! Четах нагоре,че има спор. Едните са "за" автора да взема креатин на 14,другите против. Помислих,че подкрепяш Marrssi-то, а точно обратното си писал. Че не е добра идея и много правилно. С тези бойни изкуства за отрицателно време ще нокаутираш всеки нацепен химик,който ти скочи насреща.
    Ама сега в даскалото почти всички са "отличници" по химия На първо място "нацепените"
    Btw тренирам Muay Thai и Kick Box.. ХИМИЯ -
    Only God Can Judge Me !

Мега фен
    да хубаво ..Само гледай с кого се занимаваш и пред кого демонстрираш уменията си,защото може да стане лошо )

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    да хубаво ..Само гледай с кого се занимаваш и пред кого демонстрираш уменията си,защото може да стане лошо )
    Смисъл ?
    Only God Can Judge Me !

Мега фен
    Смисъл израстни интелектуално още малко поне и ще ме разбереш.. Освен ако не се правиш на тъпоръбец.

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Смисъл израстни интелектуално още малко поне и ще ме разбереш.. Освен ако не се правиш на тъпоръбец.
    Не съм като повечето хюмнета.. Записват се на бойно изкуство и ходят да се правят на големи мъжаги.. Почнах бойните изкуства само и единствено за самозащита
    Only God Can Judge Me !

anonymous546178
    Guest
    ^те всички така казват

Креатин има в телешкото месо, защо така нападате момчето? Иначе на почти всички фирми креатина е еднакъв- в момента този на Гаспари се води най- рафиниран

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Човече от много малък се увреждаш не ти трябва тоя креатин. Ама като гледам си упорито магаре така че ще разбереш ти след 10, 20 години то ще ти повлияе баш във възраста, която най малко ти е притрябвал този проблем и си много малък за фитнес ще имаш проблеми с гръбначния си стълб и кръста като станеш по на 25, 30 години.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Човече от много малък се увреждаш не ти трябва тоя креатин. Ама като гледам си упорито магаре така че ще разбереш ти след 10, 20 години то ще ти повлияе баш във възраста, която най малко ти е притрябвал този проблем и си много малък за фитнес ще имаш проблеми с гръбначния си стълб и кръста като станеш по на 25, 30 години.
    каза 11 годишният..

Ей не спря да се заяждаш с мен DownloadVirus много си ми смешен
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен
    ти си смешен с тия приказки .. Като не разбираш поне не пиши..

Човече и аз бих могъл да кажа същото за теб "Като не разбираш поне не пиши" предпочитам да не го прая. Нали знаеш в спор умния отстъпва.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен
    Прочети нещо преди да даваш съвети и такива може да пробутваш на тия твоите връстници по акъл.. )

Пишлемета, един не отговори на момчето какво, как и защо.Щял си да се набиеш, не взимай анаболи и не знам си кво, креатина е добавка като всички други, не по-вредна от пържолите на майка ти. Наговориха ти куп заучени глупости, без да знаят защо нещата стоят така, всеки сам преценя на какъв етап от тренировките си да започне да приема добавки, въпреки, че приема на креатин на твоето ниво си е чисто и просто изгърмяване на патроните ще ти препоръчам добър монохидрат от личен опит. http://shop.bb-team.org/optimum-nutr...reatine-powder

Мега фен Аватара на SurfSky
    Хора много бързо се умарям като правя лостове , лице и т.н .... Все едно нямам сила после и не си чуствам ръцете ... Дайте някой съвет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си