- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какъв креатин да си купя?
да хубаво ..Само гледай с кого се занимаваш и пред кого демонстрираш уменията си,защото може да стане лошо)
Смисъл израстни интелектуално още малко поне и ще ме разбереш.. Освен ако не се правиш на тъпоръбец.
^те всички така казват
Креатин има в телешкото месо, защо така нападате момчето? Иначе на почти всички фирми креатина е еднакъв- в момента този на Гаспари се води най- рафиниран![]()
Човече от много малък се увреждаш не ти трябва тоя креатин. Ама като гледам си упорито магаре така че ще разбереш ти след 10, 20 години то ще ти повлияе баш във възраста, която най малко ти е притрябвал този проблем и си много малък за фитнес ще имаш проблеми с гръбначния си стълб и кръста като станеш по на 25, 30 години.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Ей не спря да се заяждаш с мен DownloadVirus много си ми смешен![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
ти си смешен с тия приказки .. Като не разбираш поне не пиши..
Човече и аз бих могъл да кажа същото за теб "Като не разбираш поне не пиши" предпочитам да не го прая. Нали знаеш в спор умния отстъпва.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Прочети нещо преди да даваш съвети и такива може да пробутваш на тия твоите връстници по акъл..)
Пишлемета, един не отговори на момчето какво, как и защо.Щял си да се набиеш, не взимай анаболи и не знам си кво, креатина е добавка като всички други, не по-вредна от пържолите на майка ти. Наговориха ти куп заучени глупости, без да знаят защо нещата стоят така, всеки сам преценя на какъв етап от тренировките си да започне да приема добавки, въпреки, че приема на креатин на твоето ниво си е чисто и просто изгърмяване на патроните ще ти препоръчам добър монохидрат от личен опит. http://shop.bb-team.org/optimum-nutr...reatine-powder
Хора много бързо се умарям като правя лостове , лице и т.н .... Все едно нямам сила после и не си чуствам ръцете ... Дайте някой съвет![]()