Вече обмислих да му взема каишка като порасне още малко..
То аз обикновената, с името му не мога да я сложа като хората, щото главата му е още малка, какво остана за някоя друга
Иначе още не смятам да му давам гранули, мисля че е доста мъничко за тях.. В смисъл освен тия дето са само за малки/подрастващи кученца де.
И днес баща ми донесе една ампула. Не съм сигурна как трябва да се ползва, затова ще питам него, де..
И бълхите няма да ги има... за кратко. По-нататък си казах, че задължително нашийник + шампоан за кучета против бълхи ще се купува и ще му е предостатъчно.
Имам още един въпрос - какво да правя, че да не скимти, ако го оставя самичко. Значи има си вода, храна, къщичка, играчки... огромен двор (в сравнение с неговите размери ) и веднага щом реша да се прибера, той започва да скимти и да драска по вратата. Снощи за първи път спа вкъщи и тъй като скимтеше като полудяло и драскаше вратата, го вкарахме в коридора и то заспа при обувките. И днес пак е същото и пак като го вкарах в коридора млъкна. Да не би да е така, защото е още бебе и го е страх да е само?