- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх от бой.
Знам че не е правилният раздел но този е най четен а ми трябва бърз отговор... Значи преди малко се скарах с един приятел заради момичето което харесвам щото мн ме издразни и щял да я бие както и да е той повтаря в един клас сме и е по голям от мен с 1 година не е някой с мускули смисъл има ама си е хърба тренирал съм близо година кик-бокс но просто ме е страх да се бия с него не знам защо,всички от моя клас ги е страх един се сби с него и тоя дето се сби с него му насини окото дето иска да се бие с мен вика утре щял да ми избие зъбите някви такива щял мн неща да направи та въпроса ми е как да остана концентриран по време на бой как да нямам никакъв страх от него... ?
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Маняк ако този ти е приятел. Не си струва с извинение заради путка да ставаш путка.
Аве я са гръмнете ве. Къв приятел му е като иска да го бие... аре моля ти се.. нормално да защити момичето. Разбий му зъбите ти.
Вика му се sucker punch ,женска работа ама действаособено срещу лекета ,които си заслужават боя.
Дръж се мъжки.
Не ти е никакъв приятел, махни го този страх. Такъв олигофрен като него, не бях чула и видяла. Разбий му зъбите ти тогава. Не се страхувай.
Покажеш ли страх, си свършен.
Пораснете. Тогава ще разберете, че има и други начини да се реши един конфликт.
Всяко момче трябва да яде бой поне един път в живота си.![]()
Зарежи колебанието, можеш да си изпатиш сериозно от него в бой. Ако видиш, че натам отиват нещата, не стой да гледаш мило.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Те обикновено тея "биячи" познават много хора и затова се чувстват безсмъртни. Не искам да те плаша, ама най-вероятно ще ти цъфне с 10 човека, които уж ще гледат... По-добре го издебни някъде насаме и можеш да си 99% сигурен, че няма да ти посегне. Разберете се с ДУМИ и толкоз. Ама под разберете се с думи, не разбирай, той да те заплашва, а ти да го гледаш като мишка. Дръж се на ниво и ще спре да те мачка. Ако все пак се стигне до бой, гледай да удариш пръв. Цели се в слънчевия сплит. Ако го изпукаш както трябва, ще се сгъне на топка, а бонуса е че не остават синини и неможе да се оплаче на никой.![]()
Т'ва е малкоо тъпо да се страхуваш от някой.Принципно човек като се ядоса става толкова силен, че може да набие човек 2 пъти колкото него.А и честно казано веднъж набиеш ли го повече няма да ти посегне.
Всички му обяснявате как да избегне боя а той пита как да го набие. Слушай сега, такива въздухари дето обичат да говорят какво ще ти направят са много лесни, когато се видите за да се биете ще почне да ти обяснява какво, как, защо, от къде, с какво ще направи уж. Отиваш при него и без НИКАКВИ обяснения го удари в зъбите или носа. Както някой каза по нагоре, ако те е страх - загубен си. Няма как винаги да биеш все някога и тебе ще те набият. И все пак - отиваш, биеш, изчезваш. Никакви обяснения. Ако можеш преди боя вземи лист от тетрадка или от дърво(желателно е по-голям) и го свий в ръката си. Уплътнява юмрука.
Да не забравиш да се похвалиш утре, други ден.
Поздрави.
Първоначално написано от SoAfraid
Според мен ако го видиш в даскалото, направо пръв тръгвай да го удряш... момента на изненадата.
Сега сериозно - боя се казва бой, не защото единия седи, а другия налага, а защото два човека се бият. Ако искаш да го избегнеп, говорете цивилизовано... Лапета.
Първо поговорете, като нормални хора.В краен случай вече се бийте.А и да те е страх, не го показвай!
Глупци малоумни.Ще се бият.На тоя свят има и по-лесни начини например да си умен и да разбереш,че те лъже,че ще я бие,нали всички ще му се подиграват,а и самият той не би посмял.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Леле мале ... братле какви приятели имаш ти ? Абсолютно никакъв приятел не ти е. А пък ти какъв кикбокс говориш 1 година и те било страх ... честно голямо си момиче стегни се малко! Утре просто си отиваш на даскало и не му обръщаш внимание пак ако те хакне той ще ти се качи адреналина и ще го ступаш освен ако не си риба![]()
Абе ако можеш да избегнеш боя винаги го правиш, ако изпаднеш в ситуация в която няма какво друго да се направиш, излизаш от ситуацията като запазиш достойнството си. Ако са повече хора, удряш който ти е пред очите, сваляш 1-2ма и после се подготвяш да ядеш бой. Ако паднеш на земята се свий и си хвани главата, че да си предпазиш органите от ритници.
Колкото и човека да се не показвай страх! Удари го така че другите да се изплашат :}} Просто го удари така както го чувстваш ако пушиш си сложи запалката в ръката и бой гледай да в носа... Ако все пак искаш да го гътнеш с 1 юмрук би го леко в страни от брадичката :} Най важното е овладей страха си пич
Не знам защо всички се биете... В боя нито ти знаеш до къде ще стигнеш нито той. Щото има и случай където от такива простотии или умираш или лежиш за убийство... ама вие си решавате все пак сте "зрели" хора.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright