Тази вечер отново ме накараха да изпитам срам, че съм се родил българин
Тия тъпаци от биг ли е вип ли е(нито едно от двете) брадър ме накараха тази вечер да се почувствам , като няй-долното нищожество и да потъна в дън земя заради това, че съм българин...
Кво беше тва неадекватно, дебилско държание от кънчев, кви бяха тия просташки въпроси към П. Андерсън ... ква беше тая публика предимно от цигани срам срам срам срам... и не ни стига цялото това излагане ами на всичкото отгоре за капак на всичко "биг брадър" накара тоя унуфър фънки да се държи, като някой неандерталец и да се прави, че не знае коя е П. Андерсън и да я нарича фамела и всичко това с възможно най-кретенската физиономия, която тоя гамен може да изкара.... и това са ни виповте ли.... щот сме с много голям авторитет пред европа и света та дай сами да почнем да си сереме на имиджа и да си подронваме собствения авторитет... ей за тва сме най-тъпото племе и никога няма да се оправим...
Е Пам до преди ден не знаеше нищо за България, сега вече знаеш, че тука сме индиянци с водещи излязли от психиатрична клиника,които не са виждали жена през живота си, а вип зездите ни дори не са и чували за теб.
лека ви нощ
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-17-2012 на 22:55
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...