- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тази вечер отново ме накараха да изпитам срам, че съм се родил българин
Може би хората не искат жена и деца ? Искат само да шмъркат кокаин от нечие готино тяло и им е през кура за останалия свят ? ДА ТОВА ИСКАМЕ ХОРАТА ! ДОРИ ТИЯ КОИТО ГО ОТРИЧАТ !
n00bs
все ми е тая![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
кажи им...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Аз говорех за личен рейтинг,не за ТВ рейтинг,щото тука отворихме тема и за "плеймейтките" ...
>>DjBelev<<
Не, като станеш на 40-45 ще си мислиш - Ех едно време напуках на оная сливиците, а се ожених за тоя трамвай в кухнята, какво стана с мен ? Май ще продам апартамента и ще избягам, не мога да живея с тая, беше забавна преди да мине 50 кг.
n00bs
жените са ви виновни.... щото пък мъжете не се запускат с бирени шкембета (например)
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
На мъжете е разрешено всичко! Пък и за една консервативна жена, колкото си по-дебел и космат, толкова си по-мъжествен![]()
на мен таз скумрия (църната златка) даже не ми харесва мноу мноу... още 2 макс 3 години и давам за да се превърне в хипопотам
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Беше много отдавна когато се отчаях и отказах от всякакви комерсиални повърхностни шоута. Както и телевизията като цяло, повечето неща са ретарднати.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
И аз изпитах срам за съжаление...Ники го направиха на маймуна заради глупавия рейтинг и пак ни изложиха нацията.. а тея моделки са на нивото на 10годишно дете... http://meganews.bg/%D0%9B%D0%B0%D0%B...P-Brother.aspx това като го видях направо тръпки ме побиха
Кво са го направили Ники?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last