.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Харесвате ли девствени момчета ?

Здравейте, аз съм момче на 16 години и все още съм девствен . Преместих се в София да живея от провинцията и мисля , че в големия град може да си намеря момиче и хубаво е също така сериозна връзка ако може да имаме . Бихте ли правили секс с по-малък от вас , който все още е девствен.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    ти мислиш, че си единственият, който се е родил девствен ли... щом толкова много мъже не сме, значи явно са ни харесали все някои каки...
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Бихте ли правили секс с по-малък от вас , който все още е девствен.

Що пък трябва да е по-малък... ти си се преместил и вече си мислиш, че в големия град ще забиваш какички ли ..
    С по-малък не бих (по-малките от мен, обикновено са много малки) ... с девствен да, даже съм го правила, 2 пъти

Здравей.

Не се притеснявай че си девствен. Всеки е бил...И масово първия път е около твоята възраст+/- 1-2 годинки. А ако изключим притеснението което вероятно ще е най големия ти проблем...Други затруднения няма да имаш...Особено ако мацката си има опит.

Ние мъжете сме лесни...Девствените девойки изискват много повече грижи и внимание...

Greets
    MBF

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението

Що пък трябва да е по-малък... ти си се преместил и вече си мислиш, че в големия град ще забиваш какички ли ..
    +1
    Дрън-дрън

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от xaxalud Виж мнението
    Не.
    Предпочитам момче с опит, обиграно вече, да знае как и къде да докосва, какво да прави. Не ми харесва мисълта аз да го уча.

Ако си намериш момиче около твоята възраст, което също е девствено, предполагам ще й е много романтично да сте си първите.

Има, разбира се и момичета, на които не им е проблем да си легнат с девствен.
    От късметът ти зависи на каква ще попаднеш.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от MBF Виж мнението

Ние мъжете сме лесни..
    Поздрави и от мене, вие "мъжете" хич не сте лесни като сте девствени...ако спите с някоя, която е правила секс известно време с постоянен партньор...то е бързо свършване, притеснения и тревоги за това с колко е спала преди вас...паника, че не знаеш какво да правиш, дали го правиш добре...и въпреки всичките анти-фактори има нещо супер чаровно в ситуацията...

Все пак - към автора - намери си девойче на твойте години...така ще се учите двамата, няма да има спек и депресия (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

То да си девствен на 16 не е страшно или срамно, споко.
    Аз съм била с девствен, бяхме на по 17 и двамата. Тогава много го харесвах това момче и знаех, че няма опит, но това не ме спря. Към днешна дата на дали бих легнала с девствен, принципно харесвам батковци.
    Според мен ако си свестно момче ще си намериш готина мацка и ще си ви е добре заедно. Не бързай.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ако има привличане или харесване, едва ли на някого би му пукало много. Е, по-хубаво е момчето да е наясно какво прави, но никой не се е родил научен.

/Макар, че към днешна дата и с темповете, с които вървите сегашното поколение, да се хвана с девствен, е като да ме е избило на педофилия. XD
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MBF Виж мнението
    Здравей.

Не се притеснявай че си девствен. Всеки е бил...И масово първия път е около твоята възраст+/- 1-2 годинки. А ако изключим притеснението което вероятно ще е най големия ти проблем...Други затруднения няма да имаш...Особено ако мацката си има опит.

Ние мъжете сме лесни...Девствените девойки изискват много повече грижи и внимание...

Greets
    MBF
    +1
    Лично аз съм била с девствено момче и не беше чак толкос зле, колкото го изкарват някои "оборотни" мацки. Но не бих повторила, друго си е мъжа с опит.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Ако си на 16 ...има толкова 14 и 15 годишни който се чудят с кого да се нае..т , ти какички търсиш...даже може да си хванеш някоя 14-15 годишна която да ти даде много опит Гледай си учението пък то някое момиченце все някога ще ти завинти главата,не се притеснявай че си девствен,не си единствения девствен на тоя свят...като му дойде времето
    >>DjBelev<<

Здравейте, аз съм момче на 16 години и все още съм девствен . Преместих се в София да живея от провинцията и мисля , че в големия град може да си намеря момиче и хубаво е също така сериозна връзка ако може да имаме . Бихте ли правили секс с по-малък от вас , който все още е девствен.
    Не мисля, че това, че си девствен е кой знае каква работа, всички сме минали по тоя път, не виждам нищо срамно, а относно това дали някой би искал да прави секс с теб, въпреки "проблема" ти, е въпрос на виждане. Разни хора, разни идеали, може да срещнеш какичка, може твоя връстничка, не се знае. Въпросът е да не се шашкаш толкова. Другото само ще си дойде. Хайде, горе главата и успех!

Благодаря ви за полезните отговори , които ми дадохте ...

Няма се пуашиш, аз съм на 21 и все още съм...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Аз съм била . Не ми сля, че е проблем

Предпочитам момче с опит Да знае какво прави, къде да пипне....не аз като някаква учителка пред него ;ф

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Е драги дами вие пък искате като ония "лизача" от другата тема да ни обучават в манастир за секс още от 3 годишна възраст, за да може на по 15-16 да сме напълно готови за вас да знаем кое как се прави и къде да пипкаме.
    Момчето си е девствено на 16, няма опит обвиъс , няма лошо ще се научи ,
    но не смятам , че е както вие го изкарвате - разликата да е ФРАПИРАЩА м/у девствен и опитен..

ПП. Пич нема се плашиш , всички сме минали по тоя път , не е трудно
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Защо се целиш към какичките пък? Вярно, че с опитно момиче, по-бързо ще свикнеш и ще спреш да се притесняваш дали правиш каквото трябва, защото ще ти дава напътствия, но пък тя като знае какво иска и като не го получава, без да дава съвети, може да й е малко кофти. Може пък да й хареса - всякакви хора има!
    Друг е въпроса, че всички момичета харесват различни неща в секса, така че, ако ще да изчетеш стотици коментари как да удовлетвориш жена, пак трябва да й наблюдаваш реакциите/физиономиите и да разбираш какво се очаква от теб.
    Както и да е, но преди да правиш секс се информирай много добре за рисковете и последиците, за да не си поредния с тема от типа "Закъснява й, има ли шанс да е станал гаф?"

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Бях първата на сегашния ми приятел, който е по-малък от мен. Не беше проблем, защото това момче е идеално за мен. Това, че в началото сексът не беше кой знае какво не беше толкова важно. Бързо се учи когато има желание
    Най-важното е момичето,което си намериш да знае, че ти е първата, защото хем няма да започваш сексуалния си живот с лъжа, хем ще те почувства по-близък, хем няма да е с големи очаквания, които да разочароваш. Успех
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен
    Град
    <3
    Не.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ако си паснем-защо не?Няма нищо срамно в това да си девствен,още повече на 16.Просто обществото е пълно с "ебливи мацки",дето след като някой ги е праснал вече са голямата работа и не се дават на "неопитни" лол.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Ако си паснем-защо не?Няма нищо срамно в това да си девствен,още повече на 16.Просто обществото е пълно с "ебливи мацки",дето след като някой ги е праснал вече са голямата работа и не се дават на "неопитни" лол.
    Добре казано. Евала!

Мега фен
    Според мен мацките, дето се оправдават, че не искат да правят секс с неопитни и едва ли не да ги "учат" чисто и просто са дръвца пък две дръвца в леглото ще дохдат в повечко...
    стига момчето да има достатъчно самочувствие не виждам проблем момичето да е по-голямо и по-опитно от него...
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Според мен мацките, дето се оправдават, че не искат да правят секс с неопитни и едва ли не да ги "учат" чисто и просто са дръвца пък две дръвца в леглото ще дохдат в повечко...
    стига момчето да има достатъчно самочувствие не виждам проблем момичето да е по-голямо и по-опитно от него...
    Mисля, че е точно до самочувствието. Не е възбуждащо мъжът да гледа уплашено и да прави всичко с колебание. Ако може да подходи със самоувереност, няма значение дали е девствен или не. /Тъй и тъй самото "обучение" не е кой знае какво.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Mисля, че е точно до самочувствието. Не е възбуждащо мъжът да гледа уплашено и да прави всичко с колебание. Ако може да подходи със самоувереност, няма значение дали е девствен или не. /Тъй и тъй самото "обучение" не е кой знае какво.
    бе нз моята първа приятелка беше с почти 2 г. по-голяма от мен и не и бях аз пъривия , а и бях девствен както се досещаш... обаче грам не ми пукаше и набързо занулихме разликите в опита и годините

п.п просто има хора, които си мислят, че като е по-малък и е девствен нищо не става от него
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-21-2012 на 09:49
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си