- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кефи ли аватара на предишния? vol.4
Да
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мда.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Опасеееен
"Gold, Money, Bitches Im So Used To This"
- Future
Не
Много е скучен
They say the end is coming sooner
But the end's already here
да
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Долу-горе
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
да
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Да
They say the end is coming sooner
But the end's already here
не
Грозен аватар.
Не.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Да!!
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
еминем, следователно ми харесва.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
да
ооо даа
I'm too weird to live, but much too rare to die.