- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Наситено кафяво без червени оттенъци
Предложете ми боя за коса ...
До сега не съм попадала на подходящия цвят .
Искам да скрия тези червено - оранжеви оттенъци
По скоро зависи от основата , а не от боята.какъв цвят е косата ти сега и боядисана ли е ?
Wella Professionals Koleston Perfect Deep Browns
Майка ми с тази се боядисва.
Гледай да пише кафяво на цвета, а не кестеняво, защото в кестенявото има червени оттенъци (поне на мен така ми го обасняваше фризьорката като се правех).
голяма грешкаамиии премахването на червени оттенъци е трудна задача.иска се наслояване на боята ,трябва малко повече търпение
дори и аз ,която се боядисвам в черно то години имам червени оттенъци като ми падне боята
![]()
POLLINA ти не беше ли се боядисала преди време в едно мега яко кафяво без червени оттенъци, както пита авторката?
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
амии да и в такова съм се боядисвала . но честно казано беше отдавна и не си спомням боята. но кестенявото трябва да е студено задължително. топлият цвят се смесва със сиво,ако не си намериш подходящ цвят![]()
http://zlatnaribka.com/category/stud...ejovi-178.html
хубава боя , но много трудна за нанасяне.човекът,който ще те боядисва определено трябва да има опит .Консистенцията и е по-странна от на обикновената боя![]()
Момичета ,не си горете косата с палете.знам ,че е много покривна (аз лично също я ползвах ,защото исках мн плътен цвят) ама е изключително силна. Сега ще потърся някаква снимка, дано имам на лаптопа![]()
ми единият път беше именно с иноа от каталога на студените кестеняви цветове ( няма значение кой номер , те всички са сивкави) а другият път мисля ,че бяха смесени две бои - нормално кестеняво със сиво. но по добре иноа![]()
В Зара дали ще е има тази боя
или трябва да е поръчам от Златната рибка
Ще можеш ли да ми кажеш 1-2 цвята ,че така не мога да преценя![]()
е аз не знам какво кестеняво искашвсички студени цветове са без оттенък,но пак повтарям,че ако трябва да скриваш нещо червено няма да стане от първия път
само да ти кажа , че от иноа ти трябват две дози за едно боядисване![]()