- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СУПЕР СЛАБА СЪМ!!!! Диети За Надебеляване?
Здравейте,
Исках Да Се Обърна към вас с един проблем- Ужасно слаба съмМоля Ви Трябва Да ми Помогнете Тежа 29.1 Кг И Съм.. На 11 Години!! ( 6 клас ) Висока Съм някъде 150 См. Съжелявам, знам че има много други теми като тази, ама исках да се обърна ТОЧНО към вас...
Знаете Ли Някакви Диети Заз Надебеляване Или Нещо, В Google погледнах ама там намя нищо, което ми пасва...
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
P.S. Не обичам Сирене И Кисело Мляко, Ама Кашкавал Обичам, Включвайте в диетите Всичко освен Тези Неща ---> Сирене, Кисело Мляко И Кетчуп! Иначе Всичко Друго Ям!!!! Не Знам Защо Съм Толкова Слаба![]()
Слаба си защото още си малка. Не започвай никакви диети, храни се здравословно и като те удари пубертета ще качиш и килограми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На твоята възраст тежах толкова също. Сега обаче съм си нормално развита, даже съм си качила някое и друго кило. Не се притеснявай, тепърва навлизаш в пубертета, а там нещата много се променят. Според мен си си супер. Не гледай другите- може пък те да са малко по-пълнички, а ти да си нормалната
Яж си това, което ти се яде и въобще да не те притеснява. Когато му дойде времето, ще качиш кила. Аз на твоята възраст бях 44-45, на същата височина, но това не значи нищо - всички се развиват по различно време, не се притеснявай.
Според мен след някоя друга годинка ще качиш килограми. Ти сега растеш, радвай се, че ти е бърз метаболизма и си слаба.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мисля си, че поне 5 или 10кг ако качиш ще си идеално. Иди на диетолог. Иначе от картофите и ориза би трябвало да се качва.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ти си още дете. На 11 да съм тежала с 2-3 кг повече от тебе. И на мен нищо не ми стоеше добре. По мое време нямаше и хубави дрешки - бяха безбожно скъпи. Нямаш си представа какви грозни дрехи съм носила, първо каквото има, нещо огромно като размер за мен и второ евтино. Поне сега има голямо разнообразие за всеки...