.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99
    Супер фен
    Град
    Пловдив
    ахах Баделема ми е интересен, иначе от къде си?
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Мега фен Аватара на 102
    Тва пък да си казваш цялото сексуално минало..... Тенкс, бът НОУ ТЕНКС... губи се чара.......

Мега фен Аватара на 102
    Еми Баделема има и по-далечна страна...Хахахха....прозвуча като Не-бива-да-се-назовава... има футболен терен, масиви с грозде или череши, не помня точно...които ако не ги крадеш собствениците ти се сърдат... има некъв музей дето никой не е стъпвал в него...май Палео-нещо си се водеше.. има бадеми...онова бялото нещо..май му викаха дуди... естествено има онази прословута статуя, която до колкото разбрах я знаеш (на тая статуя някой път ше си наема кран да ме качи най-горе...винаги ми е било мечта)...иначе съм си от Столицата, ама съм бил на много места (в БГ =( ).

Мега фен Аватара на 102
    А да, и най-важното....има паяци, който си има цака да ги вадиш от дупките им....доста са големички..на друго място не съм виждал такива паяци, освен на Баделема...

Супер фен
    Град
    Пловдив
    хахах дам доста изчерпателен беше :Д

Мега фен Аватара на 102
    Sorry. =(

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Само аз ли не съм си споделяла миналите сексуални изживявания с настоящия партньор? От самото начало налагам вето на разпити относно това какво кога с кого и по колко пъти съм правила. Не желая и да ми се споделят такива неща. Не го намирам за нужно, не води до нищо положително.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от OutlawGirl Виж мнението
    Понеже това е един от най-големите проблеми с моето момче ми е интересно при вас как е.
    Ревнувате ли/дразните ли се за миналите сексуални изживявания на партньорите си? Приятелят/приятелката ви ревнува ли от миналото? Какво мислите като цяло за това безумие...?
    Не се впрягам,защото знам,че когато тези неща ги е правил,не е бил с мен,дори не сме се познавали.Негова си работа.

Що се отнася до него,той доста се впряга и дразни от тези неща,колкото и да му повтарям,че това е било преди да бъдем заедно и т.н.

Голям фен
    Понеже това е един от най-големите проблеми с моето момче ми е интересно при вас как е.
    Ревнувате ли/дразните ли се за миналите сексуални изживявания на партньорите си? Приятелят/приятелката ви ревнува ли от миналото? Какво мислите като цяло за това безумие...?
    Пука ми за миналите му секс преживявания.Дори и да е бил гей все ми е тая

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Дори и да е бил гей все ми е тая
    добре бе
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Към авторката: Еми ако си рапрявала на текущият си приятел ,че са те въртяли на чеверме , правила си ass-to-mouth, creampie с циганин, bukkake с джужета и 3-ка с коза и магаре нормално да ти се сърди. Както обичам да казвам - мъжете сме на приципа "колкото по-малко знаем толкова по-добре ще спим". Странното е че хем искаме опитна жена, хем не искаме да е гювендия. Затова вече не питам момичетата, с които се зарибявам с колко са спали, къде са го правили и прочее да не остана разочарован, щото всеки път някоя ма изненадва с нещо ново

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Дори и да е бил гей все ми е тая
    В такъв случай трябва да се гордееш, че си го вкарала в правия път.
    Welcome to the Jungle...

Не се дразня. Нормално е да е имал някоя преди мен, както и аз. Но не бива да си го навираме в очите и да споменаваме това. Просто не споменавам бивши гаджета и изживявания когато съм с ново момче. Или ако държа да споделя някакво изживяване няма да кажа "с бившето ми гадже такатакатака" или "с едикого си ......" ами ще кажа "правила съм го така и така"
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Няма угодия. Ако е с опит ревнува от това с кого се е таковала преди, ако е без опит е дърво в леглото. Мъже я си карайте на леви/десни и не тормозете момичетата.

^То това не е единственото нещо, за което нямате угодия
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    хах прав си, успях да избягвам тея теми в продължение на месеци, но след постоянни натяквания, няма как да не споделя нещо дори и минимално...но проблема е, че от най-малкото откача и нещата излизат извън контрол
    Е тоя явно е голям мазохист. Тъпото е, че доста успешно се опитва да съсипе връзката ви, копаейки в миналото. И аз съм имал такива приятелки и са ме докарвали до адски изнервящи моменти точно с такъв тип тъпотии. Но не трябва да отстъпваш в никакъв случай. Няма никакво, ама никакво право да ти държи сметка или обяснения за минали твои постъпки!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    ^То това не е единственото нещо, за което нямате угодия
    Стига наблизо да има топла храна и мокро котИ всичко ни е наред.
    Welcome to the Jungle...

Да ревнувам от бивши? Пълна простотия! Няма защо да "ревнувам" от нещо минало, свършило. Всеки има бивши, всеки е имал различни типове връзки и тн и тн, нормално е, това е част от живота. Аз даже съм си запазила нормални отношения с бившите, не сме се карали и тн, та преди даже понякога се е случвало да излизам с някой бивш по приятелски. И какво? Всичко е свършило и толкова.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Общо взето не се замислям. Той не е от споделящите на тази тема тъй и тъй. Знам... малко неща. Не ме боли от тях, но донякъде съм на мнението на Щрудел за личните, интимни помежду вас си работки. Мисля, че добре го е написала:

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Едит: Сега ми хрумна, че ако си спала с повечко момченца, вероятността за ревност е в пъти по-голяма. ^ Т.е.. когато човека до теб го е правил с повечко индивиди, го чувстваш може би някак отдалечен и.. повече обществен, от колкото личен (това не знам как ще се разбере), т.е.. аз например бих си помислила, че ще ми е трудно да се докосна до този човек, че ще ми е трудно да направя каквото и да е нещо ново, което да не го е правил с някоя друга. Т.е... когато преживееш с някого нещо, което е съвсем ново за теб, е някак по-лично и сближаващо (поне за мен), а когато вече си правил толкова много неща, може би ти е някак рутинно, макар че всичкото това, което казвам може и да е глупост (^^), понеже все пак си с нов човек и всичко би трябвало да е различно и да си го чувстваш по уникален начин до себе си, по какъвто не си чувствал никой друг... ох много се разписах
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Виждам, че мъжката аудитория, не се впечатлява особено от миналото, но дори и да ви дразни нещо какво може да каже момичето до вас, за да ви успокои? Защото наистина съм пробвала всичко, за да го укротя, но пак го тормози, а пак казвам не е нещо особено, просто той се ядосва и за най малкото.

anonymous708973
    Guest
    Той знае повече неща отколкто аз - за него. Разпитва повече (или аз съм му казала нещо в дадена ситуация) и хем го дразни мисълта, че е имало други, хем се радва, че е така :д Смятам, че е напълно нормално. Аз не питам толкова, въпреки че ми е болезнено интересно, ама... Панайот Волов ряпа да яде пред него по мълчание.

Това като цяло за миналото. Конкретно за сексуалното такова... мен не ме дразни. Правили сме заедно достатъчно неща, които и на двамата са ни били за първи път, достатъчно сме си специални в това отношение, за да се ревнуваме.

Супер фен Аватара на cyclops
    Изобщо не ревнувам от миналото, нали затова е минало? Освен това се радвам, че е преживял някакви неща. Веднъж се живее и човек трябва да опита от всичко.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    добре бе
    Ми добре ще е що кво не си доволна пак?

Виждам, че мъжката аудитория, не се впечатлява особено от миналото, но дори и да ви дразни нещо какво може да каже момичето до вас, за да ви успокои? Защото наистина съм пробвала всичко, за да го укротя, но пак го тормози, а пак казвам не е нещо особено, просто той се ядосва и за най малкото.
    Не съм мъж, но мисля, че имам какво да кажа по въпроса, защото преди време едва се измъкнах от една такава връзка и честно казано надявам се и ти да успееш и да не продължаваш да търпиш, защото с времето нещата ескалират и от малко раздразнение може да се стигне до истински проблеми , особено както в твоя случай приятелят ти на всичкото отгоре е и агресивен.
    Аз ще ти разкажа възможно най- просто и ясно какво се случи с мен, а ти сама си прецени можеш ли да живееш така или не. С въпросния господин имахме връзка 3 години и в началото някак си успяваше да прикрие чувствата си (около година може би), но в последствие започна да показва истинското си аз. Постоянно ми намекваше, че не трябва вече да се обличам добре, защото вече съм сериозна жена и няма на кого да се харесвам. В началото се започна с това да не ход с поли и деколтета. По- късно започна да ходи навсякъде с мен- едно кафе с приятелки не можех да изпия без и той да е там, пък да не говорим и мъже да има в компанията. После реши, че колегите в работата ме свалят и ме накара да напусна, за да няма конкуренция. Когато излизахме някъде това беше само с неговата компания,а когато приятелите му видяха какъв е започнаха нарочно да ми говорят разни неща, за да се ядосва и той полудяваше още повече, без да забелязва, че те му се подиграват.
    В резултат на всичко това аз спря да излизам, отдръпнах се от приятелите си и в един момент се оказах напълно сама. Това не е любов, а болест която не може да се контролира и си остава за цял живот. Моят съвет ти е ясен бягай на далеч от такива мъже. те имат бъдеще само с някакви заблудени девственици, които в последствие луди ще ги направят. Не си губи времето с надеждата, че нещата ще се оправят, защото това просто няма как да стане и знай, че на света има и свестни мъже които предпочитат жената да се е наживяла преди това, за да знаят, че няма да реши на дърти години да тръгне да търси неизживяната си младост. Сега съм с такъв човек и съм много щастлива. Намери си и ти някой, който те обича, заради самата теб , заедно с миналото и с бъдещето ти и не си губи времето с болни хора.
    УСПЕХ

^На колко беше, когато беше "сериозна жена и трябва да се обличаш по-добре, защото няма на кого да се харесваш" ?
    Аз винаги съветвам хората да направят всичко възможно да запазят връзката си и "скъсайте" е последното, което бих казала. Не знаем дали е толкова тежък случай колкото твоя и дали трябва да се разделят. Все си мисля, че нормално момиче няма да се остави да бъде така тъпкано от някакъв си мъж, но ето че има и такива случаи.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове