- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Минали сексуални изживявания
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Е моя си е нямал минали сексуални преживявания ... Обаче като цяло много се дразня от бившите на гаджетата си, само първия ми беше имал някакви сексуални преживявания преди мен и не ми пукаше, щото са нямали връзка... обаче бившите ох, бъркат ми в мозъка
хора ВИЕ сте болни за мен :Д ... да ревнуваш от миналия преживявания , е да се дразниш за това ,че не можеш да дадеш нещо повече на човека до теб от предишните му изживявания...ВАШ избор е дали ще бъдете с този човек ,заради миналото му , но да ревнувате за това ... е възможно само , ако мислите ,че предишните са били по-добри... и кво късането трябвало да е последната възможна мярка бля бля бля ... разбирам да сте на по 35 и да имате по 2 деца да се вкарвате толкова във филма... ама при положение ,че 90% от хората тук са 13-24г , не мисля че трябва да имате толкова задълбочени и обвързващи,ангажиращи връзки... how ever ... life is life![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Ами, понякога се дразни, хаха. Ама се шегува по-скоро, като се захапва за такива неща. Той не е ревнив, поне ако е, е в границите на нормалното.Не съм на 12, нито пък той е на 12, не живеем в онзи розов свят, в който се запознаваме на 5, ставаме гаджета на 6, и на 18 правим секс за първи път заедно.
Имало е момчета, с които като сме били заедно, сме си говорили доста за секс с бившите, при това най-различни подробности. Не ме притеснява, защото са бивши, но да, не ми е и хоби да слушам такива неща.
Радвам се, че го сподели и повярвай ми разбирам те, защото в момента съм в същата ситуация. Постоянно ми прави проблеми, за това с кой излизам, как се обличам...не съм излизала с момче от месеци, караше ме да си изтрия всички момчета от фб, скайп, телефона ми...заради него пропуснах събиране на класа лятото (понеже съм в англия и всяка ваканция като се прибирам отивам в училище да ги видя). За кафета с приятелки, ок, НО само ако няма момчета. Скачал е на бой само ако някой не ме гледа ''правилно''. Взимал е телефона от ръцете ми, ако някои момчета са ми звъняли и е държал да им стане ясно, че при никакви обстоятелства не могат да ми звънят, ако не искат да пострадат...хах наистина болен е човека...Аз също съм напускала работното ми място заради него, но донякъде и беше прав и не съжалявам за това, обаче наскоро пак почна да ми прави проблеми, че не иска да работя а в момента няма как тъй като знае, че са ни нужни пари... Доста мебели също така са пострадали около неговата агресия, доста обиди е изричал и всеки път си казвам, че е за последно с ясната представа, че се забуждавам.
Повярвай ми, опитвам се да обсъждам тея неща с него, мразя конфликтите и не обичам да повишавам и да ми повишават тон. Говорила съм му като нормален, рационален човек, опитвайки се да оправя нещата и да заздравя връзката ни, но наистина тая ревност и избухливост са болестно състояние. Мислила съм да прекратя нещата, но наистина го обичам прекалено много, за да престана да се боря и да се откажа от него. Забелязала съм, че с времето се научава да се контролира, по-спокоен е от преди и просто искам да направя всичко по силите ми да преодолеем всички тея проблеми. Прекалено много неща е направил за мен, прекалено голяма крачка предприема в момента, за мен и трябва да бъда до него, искам да бъда до него, надявайки се да се справим с проблемите...
Последно редактирано от OutlawGirl : 09-21-2012 на 17:14
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
^Аз лично (само аз и не те съветвам да правиш същото) не бих търпяла да ми дава тон в живота и да ми казва кого и с какво да правя. Има някаква граница. Да ми забранява да излизам с някого, който откровено ме сваля е окей, да даде да се разбере, че той е човекът до мен ако някой тръгне да ми прави намеци е окей, но това е нарушаване на личното пространство, а и съм си казвала че никога няма да бъда с момче, което ме обижда или не може да си владее агресията. При първия такъв случай аз винаги ставам и си заминавам, но затова казвам на хората ако могат да поправят нещата , защото съм прекалено импулсивна и знам че така не се прави.
А какво мислят приятелите ви за връзката ви? Твоите, неговите, общите? Имаш ли приятелки, с които ти забранява да излизаш? Какво има против класа ти и това да работиш?
А ти като си в Англия той там ли е или е от тук?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
OutlawGirl, поемаш голям риск с този човек. Дано с времето се кротне, нещата да се оправят и търпението ти да бъде възнаградено, макар да не ми се вярва.
Welcome to the Jungle...
Моите ме съветват да го прекратя, казват, че те не биха могли да го изтърпят...неговите му повтарят как няма да намери по-добра и колко страхотна съм била а той трябва да си промени държанието, за да не ме загуби. Има приятелки, с които не иска да излизам, да..имаше против да излезна с класа, ако съм без него, защото искаха да отидем на някоя кръчма/бар, а е изключено за него да стъпвам на такова място без той да е до мен...Работих в един ресторант преди месеци, собствениците бяха турчини и ми правеха проблеми, не ми е приятно да го коментира, като цяло за това има право, сега отново не иска да работя в ресторант/бар, заради ревността му. В момента е в България, идва след 20 дни.
Поемам този риск, защото и той поема риск с идването му в Англия. Донякъде се чувствам длъжна, искам адски много да преодолее тези изблеци на ревност и ярост и ще направя всичко по силите ми да му помогна...не бих казала, че ме е страх да го зарежа, просто наистина го обичам до такава степен, че съм готова да преглътна много.
Обясни му тихо и кротко , че не бива да реагира така и му кажи в прав текст, че си се замисляла да се разделите заради това, ВЪПРЕКИ ЧЕ толкова много го обичаш.![]()
Имам една такава позната двойка и тъпото е, че много се обичат и двамата и са много сладки, но момчето с тея изблици прекалява..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
УжасИ той кво?
Аз съм пък на обратния полюс обикновено - някак не позволявам такива неща или си падам по различен тип и веднъж бях казала, че искам приятел, който много да ме ревнува и веднага ми казаха да си взема думите назадМоже би някаква нормална ревност е в реда на нещата.
А родителите и на двама ви на какво мнение са ? Всичко добре, но да те обижда и да чупи мебели ..... ??!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Бях на 22 и повярвай ми направих всичко възможно, за да не скъсаме, но 2 години живяхме заедно и нещата само се влошаваха. Изнасяла съм се от тях 5-6 пъти и всеки път като се изнеса се започваше с едни убеждавания и обещания как ще стане нов човек и безкрайни разговори, които даваха резултат за не повече от седмица. Направих всичко възможно да запазим връзката си и също като авторката се стараех да продължим, защото "много го обичах". Дори теглих кредит, за да можем да живеем самостоятелно, защото живеехме заедно с родителите му, а сега си нося последствията и все още плащам само аз. Не съжалявам за случилото се, защото сега вече знам какво търся и го намерих и никога повече няма да позволя на никого да се държи така с мен. Нямам нищо против и тя да се опита, всеки сам кове съдбата си все пак, но както вече казах според мен това е болест, която не се лекува. Такива мъже не знаят какво е любов- те те притежават.
^УЖАС!
друго не мога да кажа, освен УЖАС !!!!
Хубаво, в началото такива ли са тея мъже, не ги ли виждате по някакъв начин ;/ Радвам се, че си се измъкнала
Защо ти си теглила кредит бе, нали е мъж уж и трябва да ти осигурява живота и да те гледа??? Ебахти. УЖАС!
На тоя мъж му трябва психоаналитик.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
УЖАС е да . И наистина в началото не са такива или поне моя не беше докато не заживях у тях. И за психоаналитика съм съгласна ама на моя като му кажех и полудяваше , явно си мислеше, че се опивам да го обиждам нещо ли не знам. Иначе хората го мислеха за много свестен и всички ми казваха каква съм късметлийка. Пък за кредита какво да кажа- дълга и мътна история. Аз го теглих, защото той имаше друг, който беше теглил заради майка си и аз се съгласих с уговорката , тя да си погаси нейния и след това той да тегли друг, за да погаси този и аз да остана на чисто, но това така и не се случи, но в случая това не е важно.
Важното е, че наистина има такива мъже и много жени, които не са взели мерки на време, а имат деца от тях и ги търпят по цял живот, а след ревността идват побоища и още какви ли не унижения, на които децата стават свидетели. за това аз давам такъв съвет- ВИДИТЕ ЛИ РЕВНИВЕЦ БЯГАЙТЕ. Мога да давам и безброй примери с познати и приятелки, но това няма да помогне на никого.
Предлагам да направим нова тема, за да може хората които имат лош опит да го споделят с нас, защото мисля, че би помогнала на много жени да съберат смелост и да заживеят истински без терора на подобни типове.
Последно редактирано от sexblqn : 09-22-2012 на 10:47
Четете и се учете момичета, че квито сте наивни може да се наложи сърбате тая попара цял живот. Такива дяволи нямат място в живота ви, още по-малко да живеете под един покрив.
Оправдания в стил "аз много го обичам и вярвам, че ще се промени" само удължават агонията.
OutlawGirl, дано в Англия като си скъсва гъза от бачкане, твоя човек да си нормализира поведението, че иначе лошо и за двамата.
Последно редактирано от DarkTemplar : 09-22-2012 на 10:49
Welcome to the Jungle...
^Тези въпросните познати моите всички им се радват защото са много готини и сладки и адски си отиват и се обичат, но той наистина ревнува адски много ;/
Как ще те бие някакъв мъж? Абсурд. Колкото и да го обичам ако ми посегне - пътя.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
времето не може да се върне назад, нито можем да се върнем назад в времето - било каквото било, като любовта е най-трайното нещо, а в това отношение тя остава под формата на спомен и опитност за добрите мигове и неща, нищо друго не си заслужава да бъде припомняно освен (за) евентулна(-та) опасност (при все още съществуваща такава) поради непредприети(-те) нужни стъпки/действия за предотвратяване на лоши(-те) случаи
Последно редактирано от npp : 09-22-2012 на 11:14
Той евентуално се успокоява, съжалява, извинява се, но все още смята, че е прав, въпреки, че признава, че прекалява. Родителите ми не го удобряват, предимно заради идването му в Англия, тъй като финансово не е добре ие зависим от мен до голяма степен. Неговите родите и роднини като цяло са страхотни хора, страшно много се привързах към тях, разбираме се, уважавам ги, те са страшно щастливи, че е с мен и в момента се гордеят с него точно поради тази наша връзка.
Надявам се всичко да е наред, в момента търся квартира и работа за него, стресирано ми е, но ето, че той пак си показва рогата и не иска аз да работя, заради тая негова ревност, а знае, че няма как да оцелеем иначе...Както казах вече, не е само за това, че го обичам и имам надежда да се подобрят нещата, има и още нещо...той заряза целия си живот в България, всички роднини, приятели знаят, че ще идва, въпреки, че му казах да не споделя нищо... Заряза си университета и не мога да позволя да разочарова родителите му, не мога да го оставя просто ей така..поела съм отговорност, той също. Имам чувството, че му го дължа до някаква степен, защото ще се чувствам виновна, ако прекратя връзката ни точно в този момент...
sexblqn, надявам се да не се стига до такива крайности, наистина трудна връзка си имала, но ти се възхищавам на психиката...каза нещо много правилно, че такива мъже те притежават. За жалост е така, приемат те за даденост и имат огромно чувство за собственост.
Винаги ще се чувстваш виновна за нещо, независимо какво става и как се развиват нещата, защото тези мъже освен всичко останало се опитват без да разбереш да ти внушат чувство за вина. На мен моя ми казваше, че ако скъсаме няма повече да си намери друга и ще си остане сам завинаги. И аз си мислех, че ще е така и заради това се връщах всеки път, защото по принцип е добър човек, но ето, че сега си има друга приятелка и силно се надявам да не я сподели моята съдба.Когато нямахме пари ми натякваше, че съм студентка , а не сме можели да си го позволим ( а всеки ден пушеше по две кутии цигари) , а аз сама се издържах. Винаги имат начин да те изкарат виновна, но все пак всеки сам определя живота си и ако ти му намериш работа и му помогнеш да се устрои в Англия не трябва да се чувстваш виновна, дори и когато след това го оставиш, а той до живот ще трябва да ти бъде благодарен, че си го измъкнала от помията в Бг. (Казвам го от личен опит, защото също съм в чужбина и знам колко е трудно в началото ако няма кой да ти помогне, но за съжаление той никога няма да го разбере).
Напълно права си, затова искам да направя всичко по силите ми, да му осигуря жилище и работа и ако не видя абсолютно никаква положителна промяна в него, ще прекратя връзката ни, колкото и трудно да е. Иначе и той пуши и постоянно се оплаква как няма пари и повтаря как това му е последната кутия, но, разбира се никога не е...иначе ти къде си?
^Образованието ти е по-скъпо от две кутии цигари на ден?? от 60 кутии цигари на месец? на семестър да не ги смятам колко кутии излизат ;д Как си го търпяла тоя?То ебахти силната любов, ебахти чудото. Саморазрушителна направо.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more