.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 99 от общо 99
    В Испания съм за сега (от една година) ама тук положението никак не е розово така, че не се знае......

Стискам палци да ти се оправят нещата, а ако не ти си знаеш, но според мен нещата с времето стават все по- зле. Имам още за разказване в другата тема така че ще видиш по - нататък какво ще се случва и сама си преценяваш.
    Последно редактирано от sexblqn : 09-22-2012 на 12:53

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sexblqn Виж мнението
    В Испания съм за сега ама тук положението никак не е розово така, че не се знае......
    Винаги съм мечтала да отида в Испания, обожавам испанския език.
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от OutlawGirl Виж мнението
    Винаги съм мечтала да отида в Испания, обожавам испанския език.
    Ако ще ходиш нататък, по-добре да е само на екскурзия, че са я окъсали здраво.
    Welcome to the Jungle...

Не е лошо опитали са се хората да си създадат уют в пустинята, защото южната част си е пустиня. направили са много красиви неща, но манталитета им е като на българските мангали. Хвърлят боклуци навсякъде, заведенията им са кошмарно мръсни, повечето са разположени наполовина на тротоара, заради забраната за пушенето....... Аз не си представям да отида на ресторант и покрай мен да се разхождат хората ама на тях явно си им харесва. За сметка на това пък поне тук където съм аз (Гандиа, обл. Валенсиа) хората са много дружелюбни, не се отнасят зле с нас, защото сме чужденци , а обясняват внимателно и спокойно всичко.
    На мен лично ми харесва. но ако решиш да се поразходиш ела през май, юни или септември, защото лятото тук е самият ад. Жегата няма аналог, просто е ужасно. Иначе е хубаво. Особено курортите им са страхотни.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    OutlawGirl самозаблудата е голяма работа, да знаеш! Слушай sexblqn, защото е минала по тоя път. "Обичам го", заради тази причина не мога да го напусна е пълна глупост и много се дразня на такива като тебе, ама хората са казали "Каквото посееш, това ще жънеш" и успех.

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    OutlawGirl самозаблудата е голяма работа, да знаеш! Слушай sexblqn, защото е минала по тоя път. "Обичам го", заради тази причина не мога да го напусна е пълна глупост и много се дразня на такива като тебе, ама хората са казали "Каквото посееш, това ще жънеш" и успех.
    Както вече казах, виждам някакъв прогрес в него, започва да се контролира. Не мога да прекратя връзката ни, не само защото ще ми е трудно и защото го обичам. Направил е много неща за мен, предприема една огромна крачка и няма как да го оставя след всичко това. Търпеливо момиче съм, казах, че искам да направя всичко по силите ми да му помогна, ако не успея, поне ще знам, че съм опитала.

Голям фен Аватара на magita
    Миналото си е минало. Още малко ще започне да ревнува от бъдещето. Колкото и да се тормози няма как да промени бройката. Може да има някви комплекси и са да се чуди дали е достатъчно добър. Честно, не знам как го издържаш. Най-мразя да ми държат сметка за нещо, което и те са правили, ти първата ли си му, че те ревнува толкова ?
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    ти първата ли си му, че те ревнува толкова ?
    Хах не, разбира се. И бройката ми е нормална, според мен за възрастта ми. Пролема е, че хем иска някоя опитна, хем се дразни, че го има тоя опит и иска да е пръв във всичко.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Пролема е, че хем иска някоя опитна, хем се дразни, че го има тоя опит и иска да е пръв във всичко.
    Как го търпиш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Много тъжно човече е тоя. :\ Точно това "иска да е пръв във всичко" ме кара да се замислям, че е някакъв тъмен балкански субект, който мечтае да е първи и на жената до себе си, за да може тя да не го сравнява с други на първо място и второ, за да може да си я моделира и да я направи такава, каквато на него му изнася. Психопат.
    Не изглеждаш глупаво момиче, нито лабилно такова, което да се нуждае нон-стоп от нечия подкрепа и напътствия, за да направи, каквото и да било, та наистина не разбирам защо си го причиняваш.
    Явно смяташ психопатщината за очарователна, а тираничното отношение като някаква висша форма на любов и загриженост към теб.

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Ххах добро и правилно изказване :Д Няколко пъти писах защо. Това, че го обичам го оставям настрани за момент. Като се запознахме той беше адски негативен, песиместичен и нервен тип..някак си си го поставих за цел да се опитам да му помогна. Никога не съм мислила, че ще сме нещо повече от приятели, тъй като контактувахме единствено виртуално. Говорили сме с часове абсолютно всяка нощ, почна да ми споделя страшно много неща и в последствие разбрах на какво се дължи агресията му. С времето почнахме да се привързваме един към друг, влиях му добре, започна да гледа по-оптимистично на нещата, опитва се да се контролира, по спокоен е. Родителите му страшно много държат на мен, както и аз на тях. В момента така се стекоха обстоятелствата, че той е зависим от мен, след като заряза живота си в България, за да бъде с мен. Не мога с лека ръка да прекратя връзката ни, знаейки, че с упоритост и търпение, мога да му помогна...много хора може да смятат, че се заблуждавам, но истината е, че ще ми е сто пъти по-гадно като се разделим, отколкото, когато сме скарани или проявява ревност. Пак казвам, искам да дам всичко от себе си, ако не се получи, поне ще знам, че съм опитала, а не съм се отказала при първата пречка...

Като се запознахме той беше адски негативен, песиместичен и нервен тип..
    ето ти я грешката че си опитала да го променяш .. и в крайна сметка той ти е накофтил, вместо ти да го оправиш.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Сега разбрах: не само в него - в теб също има нещо сбъркано. Спокойно можеш да станеш детска учителка, те имат такива наклонности вечно да спасяват и да помагат на някого, да го напътстват и обгрижват.
    Не искаш ли завършена личност до себе си, стабилен мъж, който поне дори и да е в период на развиване и усъвършенстване, да има някакви амбиции, идеи за бъдещето си, а не най-големия му стремеж да е да се задържи с теб, колкото се може по-дълго? Тва не е пълноценна връзка, а някво вкопчване в другия, подобно на кърлеж в кожа.
    Какво като е имал тежко детство? И моето не беше такова, каквото си представям, че един ден би трябвало да бъде на моето дете, и приключи доста по-рано от на повечето ми връстници, но не съм се превърнала в социопат, нали? И не измъчвам хората за някакви неща, които са ми се случили в миналото, много преди да ги познавам, и за които те не са виновни дори на 1/100?
    Не те знам кви амбиции имаш и кво очакваш да постигнеш, но отсега да ти кажа, че нищо не можеш да направиш. Имам такива примери около себе си, където мъжът е имал тежко детство или доста проблемни тийн-години, които са му оставили отпечатък, жената се опитва да му помогне да преодолее всичко и прочее, но това не помага грам.
    Като ти крещи пак ли така се успокояваш - "той е имал проблеми, с право е толкова агресивен"? А като ти удари шамар пак ли ще го оправдаваш по същия начин? А като започне да те пребива системно?
    Ти си по-силната от двамата, ти си постигнала нещо до този момент в живота си и тепърва ще постигаш още, докато(отново) неговата единствена амбиция е да те обсеби тотално. В един момент ще започне да се дразни не само от показана плът, ами и от самият факт, че ти си се реализирала в живота, а той не е.
    Няма как да му помогнеш, докато той сам не реши да си помогне. А той всъщност няма желание пръста да си мръдне, пък и що ли? Нали може да се премести да живее при теб, да ти смуче от парите и от нервите, що да се мъчи момчето, като може всичко наготово да получи? Защо да бяга, като всичко му се дава на тепсия?

Супер фен
    Град
    Пловдив
    До бой силно се съмнявам да се стигне, но хипотетично казано да предположим, че изпадна в такава ситуация, не бих го оправдала, рабира се! Не съм целяла да го променям, опитвам се да му помогна доколкото мога, все пак е момчето, което обичам, ако не стане, здраве да е, поне ще съм опитала и ще съм си калила психиката.

Ако те обижда и чупи мебели, според мен крачката е доста малка да ти посегне..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Направи каквото можеш щом мислиш, че така ще се чувстваш по- добре, но не губи прекалено много време. Все пак и твоя живот си заминава покрай този човек. Силно се надявам , че няма да се стигне до бой, но за всеки случай мога да ти кажа една изпитана техника да не го направи, която съм научила в моето тежко детство и после ми е помагала и при бившия. В момента, в който замахне да те удари кажи "давай, удари ме". В повечето случаи хората, които удрят някого го правят в изблик н някаква силна емоция и не осъзнават какво ще направят, а по този начин го връщаш отново на земята и той осъзнава какво е щял да направи и сам се спира. И все пак пак казвам надявам се да не се стигне до там.

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Направи каквото можеш щом мислиш, че така ще се чувстваш по- добре, но не губи прекалено много време. Все пак и твоя живот си заминава покрай този човек. Силно се надявам , че няма да се стигне до бой, но за всеки случай мога да ти кажа една изпитана техника да не го направи, която съм научила в моето тежко детство и после ми е помагала и при бившия. В момента, в който замахне да те удари кажи "давай, удари ме". В повечето случаи хората, които удрят някого го правят в изблик н някаква силна емоция и не осъзнават какво ще направят, а по този начин го връщаш отново на земята и той осъзнава какво е щял да направи и сам се спира. И все пак пак казвам надявам се да не се стигне до там.
    Благодаря ти. Иначе тая техника съм я пробвала, но не за бой. А бившия ти удрял ли те е?

На няколко пъти за малко , но реагирах на време.

^Значи те е удрял, просто не те е уцелил Същата работа е. Не знаеш кога няма да реагираш навреме. Все едно те е ударил.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    ^Значи те е удрял, просто не те е уцелил Същата работа е. Не знаеш кога няма да реагираш навреме. Все едно те е ударил.
    За огромно моя радост слава богу аз вече се отървах от тоя нещастник. Да му мислят другите дето тепърва ще си разбиват психиката с подобни психопати.

Супер фен
    Град
    Пловдив
    За огромно моя радост слава богу аз вече се отървах от тоя нещастник. Да му мислят другите дето тепърва ще си разбиват психиката с подобни психопати.
    Поддържахте ли контакт след като скъсахте, той как прие раздялата?

Когато скъсахме аз вече бях се запознала със сегашния си мъж, без да е имало нищо между нас разбира се, но исках да съм абсолютно честна с бившия за първи път от много време и му казах, че мисля, че съм намерила човек, който за разлика от него ще ме оценява и ще се държи с мен нормално. Той направи няколко опита да се видим отново и както винаги да ми обещае , че всичко ще се промени и ще стане нов човек, но за мен това вече бяха само думи, защото ги бях чувала много пъти и вече не му вярвах, че нещо ще се промени. Междувременно сегашния ми мъж беше наясно със всичко и много ме подкрепяше. Без него може би нямаше да успея да се откопча. След поредния сърцераздирателен разговор се чувствах много зле, мислех си , че съм го предала и не исках да му причинявам такава болка, но не виждах друг изход за себе си. обадих се на сегашния, той дойде при мен и цяла нощ си говорихме за мен и за това какво искам от бъдещето си. За съжаление обаче аз съм от малко градче и някой е видял колата му , паркирана близо до вкъщи и му е казал. На сутринта ми се обади с думите "Курво, как можа" и ми затвори. След това сме се виждали 2 или3 пъти, за да се разберем какво ще се случва с кредита , който бях теглила и той каза да се оправям, че това него не го засяга и така. След това той замина за София и не сме се виждали повече. Много жалко, защото за мен беше важно да останем в добри отношения, в каквито съм с всичките си бивши, но в този случай не се получи

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Наистина трагично се е получило, но в крайна сметка сега си щастлива и това е важното...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си