- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за ''правенето на любов''?
Аз не виждам за какво толкова дълбаете по израза, при все, че самият смисъл на темата е ясен.
Аз възприемам нежен секс не толкова за бавен, колкото за включващ особена нежност и бая повече предигра. Случвало ни се е 2-3 часа да правим с прекъсвания, с галене, тормозене, аха да свършим и забавяме и така, докато вече не издържаме и свършим супер силно. Това му е хубавото, chushkopek. Има дни, в които сме тотално на такава вълна и ни се занимава много повече. Естествено, това няма как да е всеки път пък и не е в това идеята.
Не знам как не правите разлика между това, което описах току що и мятане в стените, душене и шепнене на мръсотийки по време на грубо чукане. И двете са нещо страхотно та е яко да се случват. Не ми харесва идеята да се прави само едното от двете щом може всичко според настроението.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
сис... мисля, че "правя любов" е просто израз както "правя секс" "чукам се" и всички останали. Както вече казах: Когато го правите грубо, не "правите ли пак любов"
"Правя любов" е израз с който се уточнява, че го правиш с човек към който имаш няк'ви чувства, няма значение дали е бавно или бързо, дали се галите или си биете шамари
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ясно е, че ако ще да ме провеси от простора с щипки на зърната, пак се обичаме.Просто съм 99%, че авторката имаше в предвид точно това с този въпрос: дали си падаме по нежния тип секс.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Някъде прочетох най-точния отговор - има си и нежен секс, има си и див и необуздан, като за всеки оттях си има моменти, хора, места, събития...
На мен ми се е случвало да правя любов.. но да, както казахте - първите 15 минути.. После се зачаткваме селската, но .. това е тема на друг разговор!![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Лично на мен вашето "правене на любов" ми е скучно. Буквално.
Най-малкото го асоциирам с мързел и липса на ентусиазъм.
За мен любовта е страст, огън и жупел, торнадо, адреналин - нещо невероятно, даващо крила, подкосяващо крака и магически екстремно.
Как аджеба това ше се олицетвори и пресъздаде в един лигав и блудкав сексуален акт, който медиите, обществото и етц. болни мозъци са заклеймили, като "романтичен"?
Ако ме обича, че ще иска да....Ъъъъ, fuck my brains out, сещате се. Ще иска да изживея най-хубавата нощ в живота си. Да ме заведе на места на които никога не съм била досега (сексуално). Ще е с животински ентусиазъм. С толкова любов, че да иска да ме заболи. Да усетя. Да изживея. Ще ме иска. Ще ме (го) иска повече от самият живот. Ще е експлозивно. Толкова, че да счупим леглото....И да продължим без и да се замислим. Ще е фанатично, неистово, яростно....Ще ме побърка.
Така се прави любов, по дяволите.
(И мога да напиша още много, но ще спра, защото няма смисъл...Все едно да описвам огън - докато не видиш как гори и не се оправиш не можеш да го разбереш, пък камо ли да се възхитиш. Няма подходящи думи за това, всичко ще звучи прекалено клиширано, недостойно и блудкаво.)
И не виждам къде липсва нежност в това. Даже напротив. Не е същата нежност, която се изразява към децата, цветята и кученцата, но тя няма място в леглото и никога няма да има.
(На първо време това ще кажа.)
Това,че е бавно и по-нежно,не значи че не може да е мръснишко.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Това обаче, че някои предпочитат бавния секс, не значи, че се обичат, още по-малко, че "правят любов"
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Е то това нищо не значи, ти можеш да обичаш някой и да правиш любов с него.. независимо от темпото и тнт.. просто когато има чувства, самото чувство е по-различно.. За мен поне, правенето на любов е съпътствано с някаква нежност, не зависи от бързината