- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ЗА ВСИЧКИ ЗАЙЦИ!
Здравейте на всичкиАз лично съм заец ( 8 клас в нова гимназия имам малко познати, но до там) Ето какво направи госпожата ми
Тя ни е класна и ни води по английски. Видя, че няколко деца в класа ни си стояха в междучасията сами по чиновете и скучаеха(имаме по 3-4 последователни часа при нея и си стои в стаята) Та реши всеки човек да обикаля стаята и да събере имената на съучениците си, телефонния им номер и скайпа/фейсбука им. Ако имате добра госпожа може да я помолите да направи това, за да се запознаете с всекиго
![]()
Сега съм заек девети клас и бих казала - Не благодаря ! В никакъв случай не бих го предложила на класната си , нито пък бих се съгласила да си дам номера , за скайп или фейсбук добре ма номер - ъпсурт . Като ги знам какви идиоти са новите ми съученици - е поне някои де - веднага ще почнат да звънят на всички и да си правят бъзици .
Не съм заек, ама и да бях, никакъв шанс да го направя.Олигофрените в класа ми не се знае каква простотия могат да измислят. Фейсбук и скайп ОК, но телефонен номер... но уей.
Идеята е добра само за скайп.
always late but worth the wait!
ех да си имахме телефоните 3г след като завършихме...
ОДИН!!!
Да, добра идея си е.
Но аз вече не съм заек от доста време насам.
Идеята е добра, но .... не съм съгласна с разменянето на телефонни номера, поне за сега. P.S Аз също съм заек..![]()