.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 105

Hybrid View

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Мен едва ли ще ме притеснят
    n00bs

Супер фен
    Град
    Пловдив
    дам, за теб знам, че си похотлив, но въпроса еее какво ще получа в замяна
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Град
    Niggaland
    благодарността ми
    n00bs

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Алчна съм, т'ва не ми стига.

Град
    Niggaland
    трудно ми е да ти дам каквото и да е от разстояние
    n00bs

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Тъпо оправдание, аз ежедневно намирам иинтересни неща, които мога да правя за приятеля ми от разстояние.

Град
    Niggaland
    е това е друго и все пак помисли за един студент, който би трябвало да е на даскало тая седмица, но е решил да остане във форума за да не ти е самотно
    n00bs

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Доста аморално е от наша страна да спамим, не мислиш ли? :д и все пак помисли за една колежанка, която трябва да работи и да търси работа и квартира...не можеш ли да я ощастливиш, макар и с някои скромни снимки :С

Град
    Niggaland
    Аз имам точно 4 мой снимки на лаптопа Аз съм в тоя форум, за да спамя. А аз ще завърша евентуално в близката година и ще съм безработен и ще трябва да живея на тавана на наще докато стана на 40 и реша да се самоубия. Мисля, че аз заскужавам повече.
    n00bs

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Аз и с 3 ще се задоволя. Аз съм тази, която трябва да бачка за мижава заплата по 9 часа на ден и да гледа мазните, гнусни мутри на малоумните маймуни. Аз съм тази, която трябва да пише сто хиляди есета по философия и да взима 50 хиляди изпита. Аз съм тази, която трябва да обикаля в дъжда и да раздава CV-та и да търси квартири. И най-вече, аз съм тази, която си изхаби всички токенчета в Top Eleven и не успях да си купя дефанзивен полузащитник заради един скапан резак ;( дейба пак трябва да купувам цигари..

Град
    Niggaland
    ма те са с дрехи и са стари : /
    n00bs

Супер фен
    Град
    Пловдив
    все от някъде трябва да се започне...

Супер фен
    Град
    Пловдив
    замо резаци дейба, от къде ги имат тея токени не знам, но съм бяснаааааа

Град
    Niggaland
    аз бих си прегледал личните на нейно място
    n00bs

Супер фен
    Град
    Пловдив
    бахти трагедията... на шесто съм и до сега поне съм завършвала само първа или 2ра :Д ти на кое ниво си?

Супер фен
    Град
    Пловдив
    как ти се казва отбора?

Извинявам се за отсъствието, напоследък съм зает. Не съм чел отговорите ви, но всички са грешни. Ето го правилния:

Всъщност не е повярвала на лекарите, защото ги е подслушала като си говорят - казали са, че е болна от рак, само че са искали да видят какво ще стане ако не я лекуват за това, тъй като е негърка. Тогава решила да скочи от Айфеловата кула - решила, че това ще я спаси (без детайлна имплементация на идеята :Д). Вярвала е в магии, както и в магическата сила на 3 - тъй като когато е била 3-годишна е казала "три-три-три" и в същия ден, родителите ѝ намерили три вилици за три евро, което било прекалено скъпо за тогава, но те не знаели на момента и в крайна сметка били доволни от покупката си. Тъй като след 3 дни колата се чупи, тя измисля нов план: тъй като водата е живот (според мъдрата ѝ баба, която изглежда на 30) и затова е решила да се запаси с максимално количество вода. Имала вила до морето и отишла там, наела трактор и се опитала с него да излее всичката вода от всичките океани по света във вилата си. След това видяла, че се е объркала, върнала трактора и взела от онова другото гребящото там и изливала вода денонощно, без почивка - докато в един момент глада не надделял и сърцето ѝ не издържяло и се пръснало от глад. Не винаги има хепи енд за кб хората

Вдъхнових се като видях отговора, след като гугълнах отговора на "логическата" задача за птицата и ресторанта на OutlawGirl: http://wiki.answers.com/Q/When_a_man...ls_himself_why
    Като го видях постнах темата, а реших да измисля отговора за после (все пак го измислих в същия ден).
    И да, имате правото да се чувствате натролени.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от StringTheoryPracticist Виж мнението
    Извинявам се за отсъствието, напоследък съм зает. Не съм чел отговорите ви, но всички са грешни.
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Извинявам се за отсъствието, напоследък съм зает. Не съм чел отговорите ви, но всички са грешни. Ето го правилния:

Всъщност не е повярвала на лекарите, защото ги е подслушала като си говорят - казали са, че е болна от рак, само че са искали да видят какво ще стане ако не я лекуват за това, тъй като е негърка. Тогава решила да скочи от Айфеловата кула - решила, че това ще я спаси (без детайлна имплементация на идеята :Д). Вярвала е в магии, както и в магическата сила на 3 - тъй като когато е била 3-годишна е казала "три-три-три" и в същия ден, родителите ѝ намерили три вилици за три евро, което било прекалено скъпо за тогава, но те не знаели на момента и в крайна сметка били доволни от покупката си. Тъй като след 3 дни колата се чупи, тя измисля нов план: тъй като водата е живот (според мъдрата ѝ баба, която изглежда на 30) и затова е решила да се запаси с максимално количество вода. Имала вила до морето и отишла там, наела трактор и се опитала с него да излее всичката вода от всичките океани по света във вилата си. След това видяла, че се е объркала, върнала трактора и взела от онова другото гребящото там и изливала вода денонощно, без почивка - докато в един момент глада не надделял и сърцето ѝ не издържяло и се пръснало от глад. Не винаги има хепи енд за кб хората

Вдъхнових се като видях отговора, след като гугълнах отговора на "логическата" задача за птицата и ресторанта на OutlawGirl: http://wiki.answers.com/Q/When_a_man...ls_himself_why
    Като го видях постнах темата, а реших да измисля отговора за после (все пак го измислих в същия ден).
    И да, имате правото да се чувствате натролени.
    хахаха признавам те :Д иначе тея логически задачи, които аз знам...кво да ти кажа английска му работа :Д

Голям фен Аватара на Pikachu
    Еее, как не се сетих...

Супер фен Аватара на Me4encety
    Не съм чел отговорите ви, но всички са грешни.
    O.O !?!?! TEACH ME MASTER

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Eбахти простотията... като ще пускате такива теми, пускайте някви неща, дето реално човек може да се сети..

Други логически задачи няма ли да публикувате, но с по-логични отговори. За последната логическа задача нямам думи... :X

не ми ли харесахте задачата?
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Предполагам ти си я измислил... Можеше да измислиш по-близък до човешкия ум отговор, хора сме, не машини. Това, според мен, си бе чиста подигравка с тези, които са си направили труда да познаят задачата ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си