- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Логическа задача (черпя вдъхновението си от тези на OutlawGirl)
дам, за теб знам, че си похотлив, но въпроса еее какво ще получа в замяна![]()
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Алчна съм, т'ва не ми стига.
трудно ми е да ти дам каквото и да е от разстояние
n00bs
Тъпо оправдание, аз ежедневно намирам иинтересни неща, които мога да правя за приятеля ми от разстояние.
е това е друго и все пак помисли за един студент, който би трябвало да е на даскало тая седмица, но е решил да остане във форума за да не ти е самотно
n00bs
Доста аморално е от наша страна да спамим, не мислиш ли? :д и все пак помисли за една колежанка, която трябва да работи и да търси работа и квартира...не можеш ли да я ощастливиш, макар и с някои скромни снимки :С
Аз имам точно 4 мой снимки на лаптопаАз съм в тоя форум, за да спамя. А аз ще завърша евентуално в близката година и ще съм безработен и ще трябва да живея на тавана на наще докато стана на 40 и реша да се самоубия. Мисля, че аз заскужавам повече.
n00bs
Аз и с 3 ще се задоволя. Аз съм тази, която трябва да бачка за мижава заплата по 9 часа на ден и да гледа мазните, гнусни мутри на малоумните маймуни. Аз съм тази, която трябва да пише сто хиляди есета по философия и да взима 50 хиляди изпита. Аз съм тази, която трябва да обикаля в дъжда и да раздава CV-та и да търси квартири. И най-вече, аз съм тази, която си изхаби всички токенчета в Top Eleven и не успях да си купя дефанзивен полузащитник заради един скапан резак;( дейба пак трябва да купувам цигари..
все от някъде трябва да се започне...
замо резаци дейба, от къде ги имат тея токени не знам, но съм бяснаааааа
аз бих си прегледал личните на нейно място
n00bs
бахти трагедията... на шесто съм и до сега поне съм завършвала само първа или 2ра :Д ти на кое ниво си?
как ти се казва отбора?
Извинявам се за отсъствието, напоследък съм зает. Не съм чел отговорите ви, но всички са грешни. Ето го правилния:
Всъщност не е повярвала на лекарите, защото ги е подслушала като си говорят - казали са, че е болна от рак, само че са искали да видят какво ще стане ако не я лекуват за това, тъй като е негърка. Тогава решила да скочи от Айфеловата кула - решила, че това ще я спаси (без детайлна имплементация на идеята :Д). Вярвала е в магии, както и в магическата сила на 3 - тъй като когато е била 3-годишна е казала "три-три-три" и в същия ден, родителите ѝ намерили три вилици за три евро, което било прекалено скъпо за тогава, но те не знаели на момента и в крайна сметка били доволни от покупката си. Тъй като след 3 дни колата се чупи, тя измисля нов план: тъй като водата е живот (според мъдрата ѝ баба, която изглежда на 30) и затова е решила да се запаси с максимално количество вода. Имала вила до морето и отишла там, наела трактор и се опитала с него да излее всичката вода от всичките океани по света във вилата си. След това видяла, че се е объркала, върнала трактора и взела от онова другото гребящото там и изливала вода денонощно, без почивка - докато в един момент глада не надделял и сърцето ѝ не издържяло и се пръснало от глад. Не винаги има хепи енд за кб хората
Вдъхнових се като видях отговора, след като гугълнах отговора на "логическата" задача за птицата и ресторанта на OutlawGirl: http://wiki.answers.com/Q/When_a_man...ls_himself_why
Като го видях постнах темата, а реших да измисля отговора за после (все пак го измислих в същия ден).
И да, имате правото да се чувствате натролени.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Eбахти простотията... като ще пускате такива теми, пускайте някви неща, дето реално човек може да се сети..
Други логически задачи няма ли да публикувате, но с по-логични отговори. За последната логическа задача нямам думи... :X![]()
не ми ли харесахте задачата?![]()
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Предполагам ти си я измислил...Можеше да измислиш по-близък до човешкия ум отговор, хора сме, не машини. Това, според мен, си бе чиста подигравка с тези, които са си направили труда да познаят задачата ти.
![]()