- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жени, симулирали ли сте някога оргазъм?
въпросът е не дали жените симулират оргазъм, а по-скоро КОЛКО ЧЕСТО ТЕ СА СЕБЕ СИ и дори и да не могат да свършат,,, да не разиграват театър. Поне веднъж в живота на всяко момиче/жена (за мен понятието жена се асоциира с над 30 годишна възраст) ни се е случвало. Причината е една, да не обидим половинката си.
^^ че то е 100 пъти по-обидно ако лъжеш партньора си, пък и кой ли ще е тоя човечец, дето ще вярва, че всеки път, когато правят секс жената свършва и ако не свърши да се обижда от това
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
+1
Опитният мъж разбира по езика на тялото на жената. Контракциите на вагината, цялостното напреягане на тялото и тн.
по темата: С бившият ми се беше наложило няколко пъти, беше неопитно момчето. Иначе със сегашният ми партньор слава богу никога не ми се е налагало да имитирам оргазъм. Всеки път успява да ме докара до края.
Аз не съм. :Д Случвало се е да не свърша, но някак... дори не ми е хрумвало.
Everything changes, but beauty remains ...
Не. Не виждам смисъл в това. Всеки мъж знае, че ако една жена 1-2 пъти не успее да свърши, това НЕ значи, че е лош любовник. Еее ако всеки път с даден мъж не свършваш(но иначе си свършвала преди, с други) това е кофти, и трябва нещо да се промени, иначе връзката няма голямо бъдеще.
Имало е моменти, в които ми е било много хубаво, момчето е било старателно, но просто не мога да свърша(не знам защо), но не го заблуждавам. Пък понякога, ако не мога да свърша по един начин и той знае, може да ме накара да свърша по друг![]()
нема смисъл да се лъжеме. ебете се редовно, оргазмите са бонус.
Няма как да стане да му чеша егото и в край на сметка да остана незадоволена... понякога ми се е случвало за охканията и пъшканията, но не и крайния резултат ;]
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
В началото на половия ни живот може и да се е случвало няколко пъти,не помня.Но като цяло съм против това да залъгваш половинката си...А и удоволствието от секса не се базира само на оргазма и личния кеф,а и на удоволствието на партньора.Поне за мен...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!