- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пиърсинг под езика.
Амаааа там не е опасно....
ако се пробиее сама какво може да стане ??! нищо не засяга ;/
много се филмирахте по тази тема !
Абе като ви се рискува никой не може да ви спре да се дупчите където искате. Аз лично не бих се пробвала сама, независимо колко минимален е рискът.
Щом не искат,значи си има причина,иди с родител.
Каква е тази мода да си слагате обици на езика,веждата къде ли не по лицето?Как изобщо ви изглежда красиво..?
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Принципно и аз съм съгласна,че на лицето не е особено хубаво да се слагат някви неща....обаче на езика кво му е ....то изобщо не се вижда, освен ако не тръгнеш да се плезиш наляво-надясно. Аз точно защото не се вижда си избрах това място.
Няма нищо страшно да се пробиеш сама.Вече почти година имам обеца под езика и нямам никакви проблеми.Първият път ме проби приятелка но ципата се скъса, защото си бях сложила голяма обица.Вторият път се пробих сама и до сега всичко е ок.Използвай зелен абокат,можеш да си го купиш от всяка аптека за 1лж и си сложи обица за вежда.Късмет![]()
деми :]
You make me smiLe ! <3
сега не ме убивайте с камъни
купуваш си абокат 16ка, обеца, сандрин и ако не носиш на болка-малка ампула лидокаин
стелиризираш обецата, жабуркаш с лидокаина, дупчиш, готово.
Кой пък е казал, че е мода? О.О Не го ли правят всички, за да се чувстват добре в кожите си? о.о
Относно demi19 - не е зелен абоката, а сив, не ти трябва 18, а 16, като ще правиш нещо, поне го прави както трябва и с каквито трябва инструменти. 18 е 1,2мм дупка - малка, 16 е 1,6. ПОВЕЧЕТО обеци са 1,6, защото това е стандартната дупка. А за лидокаина съм чувала, че е страшен и съм на мнение, че е по-добре да смучеш лед, то не е дебело мястото там.
страшен?
не е хубаво да се слага лед,
защото после тече повече кръв
тц тц.. много ми е интересно защо хора , които нямат обица точно там давам мнение
но както и да е .. тя си решава :рр
Можеш да се пробиеш сама безпроблемно, стига да не ти треперят ръцете
или да не си супер некадърна, което не вярвам да е така. Гледаш да не е на криво и си ок.
Абоката е зелен, а обицата-1,2мм.
После промиваш със Сандрин около седмица.
Внимавай да не пробиеш ципата прекалено навън, може да се скъса.
Най-трудното е да си завиеш топчето на обицата после, поне мен това винаги ме е измъчвало :Д
Последно редактирано от heartshapedbox : 10-08-2012 на 12:57
Абе, целия абокат ли трЕбЕ си прекараш през езика?![]()
Come on skinny love just last the year...