- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изхвърлиха ми дрехите :(
Ситуацията е следната на купон в неделя на вилата на един приятел се позближихме повече с едно момиче въпреки, че беше там и приятелката ми и тя разбра за мойте подвизи и докато ние сме се забавлявали в леглото тя ми е взела дрехите под дрехи разбирайте всичко кецовете дънките суичъра не питайте как и аз не знам, но бяхме подпийнали и ги е хвърлила в тоалетната на двора то е една яма не се използва понеже си има в къщата но какво да правя всички разбраха какво е направила. Един приятел ми услужи с негови дрехи за да се прибера, но да се унижа ли и да си извадя изхвърлените дрехи кецовете са ми на един месец дали няма да ме подиграват после за това ако го направя ?
Не, бе ти пък... Гмуркай се смело и безрасъдно в лайната, едва ли някой ще те подиграва! ..
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
хахах изневерил си на приятелката си, докато е била с тебе. Браво бе....
Сега се сбогувай с новите си кецове- не се унижавай да ровиш ...
рови, рови.. заслужаваш си излагацията
АХАХАХАХХАХХХА мое ли бе???
тая тема да се направи важна, а автора да се закрие моментално![]()
Скачааай в септичната яма и да не ти пука кво после ще стане!!Сериозно-ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ БЕ?!
Действай представям си как някой го коментира
Дами и младежи , Той застава на дъската готов да скочи , леко е замислен , дълбока въздишка ..
Иии скок , тройно задно салто и перфектно "цамбурване" в лайната ,
Какъв скок какво нещо , Това си заслужава медала.
Ето така уважаеми зрители пред телевизионните екрани , се скача в септична яма , можете само да гледате и да се учите.
Дочуване от мен ще се видим на следващия кръг.
Скок в не-чистена от десетилетия септична яма.
Приятно прекарване на уийкенда , а сега останете с .. "Момче изневерява на приятелката си и яде бой" само по CheatTV
Последно редактирано от AnarchyBoy : 09-25-2012 на 16:25
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Еееее вие ме разбихте направо са ще ме разкъсате за една изневяра баси. Все пак аз никога не бих прецакал така някой да бачкам лятото да си купа готини кецове и дрешки и накрая хайде да не казвам
незнам , квото и да си направил си има начин ... ако на мен така ми хвърли дрехите в клозета , ще полети след тях :Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Еее кво е един човек пред едни парцалки. Какво толкова нека си играем с чувствата на другите.. пратило те е момичето на мястото ти ахехехехехе
Ами нали знаеш, всичко се връща.Момичето ти е вярвало, а ти си се подиграл с нея и то, докато тя е била там... Ти си за жигосване!!! Радвай се, че ще се разминеш с една лайняна баня.
Цяло лято си бачкал за хубави кецове, а тя сигурно цяло лято горката е ходила по дупето на един акоцамбур!!!
![]()
![]()
Георги Койчев, аз съм майка ти! Как си могъл да постъпиш така с Елена? На баща си си се метнал...
Работих два месеца, за да ти купя тези "кецове" и "суичъра", така че ВЕДНАГА ги извади и ги изпери!!! Като се прибереш ще има да си говорим много. Знай още от сега, че си наказан и то за дълго време.)))
Ми тамън при лайната ти е мястото.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Как ще ги търсиш, бе, ти добре ли си? То , явно не си, де. Щом си тръгнал да изневеряваш и си го направил, и то в присъствието на приятелката ти - не си, имаш психични отклонения и напълно си заслужавал това. Дори и повече. Я , се постави на нейно място, как би се почувствал ти?
Иначе недей да ровиш никъде. Няма значение на колко месеца ти са кецовете, не вярвам да тръгнеш да ровиш из, да не казвам кое. Ще си купиш нови и толкова.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *