- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изхвърлиха ми дрехите :(
не не задължително ги изкарай ... всичко ще се изпере и няма да личи ... изкарай ги и после сподели тук
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Темата е може би най-забавната, която съм чел от месеци тук. Напомня ми на стария тийн (онзи от 07-08-09), който ми действаше доста разтоварващо.![]()
Welcome to the Jungle...
Toгава още не си бил чичкото с цайсите!!![]()
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Няма да е унизително, а дори можеш и да си изкараш пари за нови кецове сега. Просто се снимай как ги вадиш от лайната, качи клипа в youtube и разкажи случката в описанието. Може да минеш и Gangnam style по like-ове.
Последно редактирано от Chacho : 09-25-2012 на 22:31
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
АХАХАХАХАХАХА ХАХ ХАХАХАХ НЕ НЕ НЕ УМРЕХ :Д:Д:Д:Д
Скачай! Ти си заслужаваш това! И дано да ти дойде акъла!
Един боклук ще рови в друг...Какво толкова странно намираш?
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Какви откачалки има на тоя свят...земи ѝ тегли един бой на тая
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ахахахахахаххаивфховегив93 4в20ефйлжсднопхахахафиоа :Д:Д:Д:Д:Д::ДКаспоф не мога! Наистина, това е толкова добро!
Със сигурност мога да кажа, че си си го заслужил, братле!
Благодаря ти, че го постна това, защото ми оправи настроението!
П.С. - Ако бях на мястото на момичето щях даже да им се и изсера отгоре!
Честно да ти кажа...ако гаджето ми ми изневери така мазно и долно, не само дрехите и кецовете му ще бутна у лайнЪта, ами и телефон, и пари, че и него ще натикам вътре, после да рови, да ги търси![]()
Приятелката ти ти е показала, че струва повече от това момиченце и дрехите ти, теб взети заедно![]()
СКАЧАЙ ! СМЕЛО ! ПЛУВАЙ В ЛАЙНАТА ! ДА СИ НАМЕРИШ ДРЕХИТЕ !
Абе ти да не се бъзикаш тука с нас,че някое си там момиче ти е изхвърлило дрехите?!!!![]()
Така и така ще си взимаш дрехите от лайната , вземи си събери кинтаци и си купи един лайновоз , гледам ти се отдава този занаят![]()
Хаха,хубаво те е подредила.Заслужил си си го!
Нито усещам някакво угризение или просто чувство за вина,а повърхностен тип без скрупули.
Върви и рови,после ги облечи ,ако искаш![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ти сериозно ли питаш?
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Хахахаххахаха, олеле !!!!!
P.S. - I smell fake in the house !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"