- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сполучливи имитации на маркови парфюми
Да започна с това, че разбирам разликата между оригинален парфюм и имитация на такъв и че имитациите нямат връхните и базови нотки на оригиналния. Но не всеки повод си заслужава да си хабиш парфюма от 100лв., а и е по-добре (по мое мнение) да си вземаш имитации на маркови, отколкото евтини парфюми и да миришеш на евтин парфюм.![]()
Тук може да си споделяме ако открием нова марка или сме много доволни от точно определена имитация.
Ще започна с ето тези мъничета, които са много симпатични, подходящи за дамска чанта и изобщо не миришат на спирт. http://goldenshop.bg/details.php?id=397&bid=
И са толкова мънички, че може постоянно да сменяш аромата
Мисля, че се зарибих
Някоя ако има впечатления да заповяда![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Предпочитам да си взема по-евтин парфюм отколкото долнопробна имитация.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Затова направих темата да споделяме кои са долнопробните и кои по-сносните имитации![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Но не всеки повод си заслужава да си хабиш парфюма от 100лв., а и е по-добре (по мое мнение) да си вземаш имитации на маркови, отколкото евтини парфюми и да миришеш на евтин парфюм.
Да, баш така ше да е! Ти, чуваш ли се изобщо?!
Queen of the Damned
Не знам дали ще прозвучи повърхностно, но обичам парфюмът ми да си е оригинал, да знам точно с какво се пръскам. Някак ми е по-добре. Вътрешно чувство. Не съм използвала имитации, но съм душила Рефанските и има нещо задушливо в тях, неприятно.
Едит: какво значи 'евтин' парфюм? За каква цена става въпрос?
Everything changes, but beauty remains ...
За мен до 20-30 лв си е евтин парфюм. И предпочитам да си ползвам такива.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
съгласна съм, не е ни най-малко повърхностно, но не мисля, че като ходя до магазина си струва да се пръскам с парфюм от 100 лва "евтините" просто не ми харесват. би-ю-та си-тру-та галерии и разните му там парфюми по 10 лв шишенцето. Миришат еднотипно.
![]()
Аз харесвам да си имам оригинален, но да имам и имитация на същия и според повода ..Иначе има по-хубави имитации от на Рефан, например тея малките , които бях публикувала не са задушливи и спиртени.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Доколкото знам в Б-я няма истински парфюми, защото почти никой не би могъл да си ги позволи. Тоалетната вода не е равно на парфюм.
Глупости :Д:Д
EDT е тоалетната вода. Има и EDP. Избираш си кое според предпочитанията, цените са почти еднакви, минимални разлики.
Парфюм (не парфюмна вода, парфюм) е нещо съвсем съвсем различно ;д
Може да си позволиш един парфюм от 100 лв, не е непосилно. Но аз сама си ги плащам, а и една жена не може да ходи само с един парфюм, трябват и поне 3-4 различни аромата за различни поводи. Затова отворих темата за имитациите , иначе не сравнявам имитация с марков оригинален парфюм.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Няма такова нещо като сполучлива имитация на марков парфюм. Децааа, децааа, изчакайте да пораснете, да изкарвате парички и си купете хубав парфюм тогава. А сега с паричките на мама и тате купете нещо до 20 левчета и пръскайте него - и без това за едно дете е без значение с какъв парфюм е.... ;/
Аз си търся някаква имитация на Aqua di Gio на Armani, че не искам само да харча истинският![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ахахахахахахахахахахахаха хаххахаха много зле :ѝД ;/
Не съм дете и именно , че за мен има значение с какъв парфюм съмИ си ги купувам сама , затова не мога да дам 400-500 лв за парфюми. А и няма смисъл като ходя на барбекю на село да съм с оригинален според мен, след като така или иначе ще се смеси с други миризми след половин час ;д
Моля, ако някой наистина ще има полза от темата, да пише, а ако ще ми повтаря колко не може да се пръска с имитация и до магазина - направете тема за оригинални, с удоволствие ще пиша и там.
Темата ми не е да се караме, а някой да има полза.
brutaLxxbunny, на тея мъничките парфюмчета май няма, виждала съм от онея "оригинални за 20лв" по сайтовете.Пък рефанските не ги харесвам, нито аромат докарват, нито трайност. За жалост те имат по-богато разнообразие.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пак пишете неща, от които не разбирате.. Особено понятията Eau De Parfum и Eau De Toilette.
Предимно ползвам маркови парфюми, защото това е едно от нещата, заради които пари не жаля, още повече - ползвам ги по-рядко, не всекидневно, така че карам доста време с един парфюм.
В България има откъде да си купиш маркови парфюми, а да казваш, че няма е просто смешно.
Тоалетна вода (Eau de toilette).
Понякога се използва в същата концентрация като одеколона, но в повечето случаи достига до 10% ароматен концентрат. Връхните нотки на парфюма – първият аромат, който се усеща – са преобладаващи. Това прави тоалетната вода освежаваща в момента,когато се прилага, но след това се изпарява и започва да гасне доста бързо. Тоалетната вода и Одеколона са най-популярните форми, в които се предлагат ароматите и са особено подходящи за лятото.
Парфюми (Eau де Parfum).
След като връхните нотки отшумят идва времето на средните тонове, на сърцевината на аромата. Върху това е фокусиран парфюма, което го прави много подходящ за нанасяне върху дреха или върху косата. (Бъдете внимателни с деликатни материи като коприна, все пак, тъй като може да остане петно.) Концентрацията на масла в парфюма е над 15%, понякога и над 20%. Тъй като Eau де Parfum е по-малко интензивен от концентриран парфюм, той е и с по-ниска цена, но с добра трайност.
В момента използвам BVLGARI AQUA TONIC, след него мисля да мина на последния на YVES SAINT LAURENT..
Надявам се да съм помогнал..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Само една поправка секси, едп е парфюмна вода, а парфюм е доста по-концентрирано нещо и обикновено се продава в мини-шишенца![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
предпочитам оригинални парфюми
имам 3, или имах..in2u-то ми свърши вчера
ако нямам възможност в конкретния момент да дам 100-150 лева си взимам примерно черно си тру или розАво и си се пръскам
ситрутата специално са супер готини и не разбирам как ви миришат на ''евтин парфюм''
то и на мен шанел 5 и жадора ми миришат на селска пръчка, нищо че струват сума ти пари..
мда, за момента си оставам на d&g & lancome ,докога ще видим :Д
после ще си търся нещо по-свежичко
отплеснах се :Д
Повечето на Рефан са ебати помиите. Трябва да ми платят солидна сума, за да използвам такова нещо.
Welcome to the Jungle...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Купи си този:
Няма такъв аромат, направо душевен оргазъм. Трето шише си изпръсквам и НЕ мога да спра. Искам да се изкъпя в него, всичко да мирише на него <3 Супер свеж е и е мноооого уникален аромат, наистина. Не съм помирисвала нищо такова :Д
Няма тема, в която да не се направите на разбиращи, нали? Не знам как GiveMeLove реши, че не знаем разликата между ЕДТ и ЕДП.
Последно редактирано от PullMeCloser : 09-27-2012 на 16:59
^
Четох едно такова твое мнение, явно много го обичаш този хихи
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Леле, много :Д Влюбена съм, дано никога не го спрат, защото ще умра! За 2 месеца си изпръсках почти цялото 75-милилитрово НОВО шишенце :Д Половин пръст ми остана.
Аз съм така влюбена в хубави мъжки парфюми ;д ходим да ги душим като побърканипоне не съм почнала да се пръскам с тях ;ддд
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more