.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 109
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Зависи от принципите ти. Аз лично се дразня на такива фрази и умозаключения без значение дали имат какво да е общо с мен. Не ми харесва да чувам и "Всички мъже изневеряват/са тъпаци/лъжат/са к*рвари... и тн." Не е от несигурност в... какво? От непоносимост към пълни глупости е.

ccdesigns, можеше да се пробваш за ролята на лошия подстрекатор, ама нямаше да си пръв и не си струва. XD
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Но когато ясно осъзнаваш и си вътрешно убеден,че не се отнасят и до теб,няма да реагираш толкова емоционално и да показваш поведение на привидно засегнат човек...Поне за мен,де.
    Пф. Аз се чувствам като най-голямото двайсЕ годишно дете, но съм от женски пол и често ме е срам заради това. Или ме обижда факта, че много хора са предубедени и разбираш ли няма как да не се засегна, ако някой ми каже "ама вие жените еди какво си.."... Чакай малко, бе.. дай ми шанс да ти покажа какво съм, пък тогава ми говори така..
    Не казвам, че в някакви ситуации не реагирам по женски (не знам всъщност, но не се чувствам жена), но ме дразни това, че ни поставят на някакво стъпалце от ескалатор, което може да се мести, когато на някой му скимне.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ожилени... Само виж, колко неща изписах преди това ожилване, а колкото до това няма ли да ти стане тъпо го написах само и само да дам нагледен пример, за да ме разбереш ( Не намеквам нищо)
    Изобщо не съм скочила. Този спор е толкова вечен, та той дори не е спор, както казах вече, няма да има победител, статистика и т.н. Явно с някоя реплика съм те заблудила, че съм се разгорещила, но уверявам те със зимната пижамка съм ( дебеличка е)... Това е един най-обикновен разговор, в който аз противореча на мненията с който не съм съгласна щом това за вас е ужилване и тем подобни... Ок, но определено не реагирах емоционално или с другите определения... Нима по твоята логика не излиза че на всяко едно нещо, на което отговоря на въпреки, няма да съм реагирала емоционално, ожилено и така...

Голям фен
    Ся,щрудел ,разбра ли кво исках да кажа с няколкото си мнения и най-вече тва за мозъчето.Ама е гадно щото трябва да ги поватрям пък те казват едно и също ма в не толкоз пряк смисъл ,щото да се разбера от къде тръгва ,минава и свършва всичко.

Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Може и до манталитет ама не вдянах точно тва ква връзка има с темата.Щото тва дето си го казала поражда и въпроса за манталитета и какво е той и има ли връзка с характера или ако има защо има.Ама тва е друго щото курвата може и манталитет да е въпреки,че и характера може да е намесен ама трябва да знаем какво е характер и какво е манталитет ,щото на мен ми се размиват тия понятия и са ми мъгляви и двете.Щото като кажеш на някои ,че има готин характер как ще обесниш кво значи това?
    Това дето го казах, го казах само, за да защитя предния си пост нищо контретно с темата,а за да обясня защо не съм си замълчала когато казаха, че 100%-во жените се олицетворяват от едното понятие...

Мега фен Аватара на 102
    Единствената прилика между курвата и кучката е че и двете са от женски пол. Което не значи, че жените са курви или кучки. Както има идиоти, тъпаци, интелигентни, красиви, грозни, така има и хора-кучки и хора-курви.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Единствената прилика между курвата и кучката е че и двете са от женски пол. Което не значи, че жените са курви или кучки. Както има идиоти, тъпаци, интелигентни, красиви, грозни, така има и хора-кучки и хора-курви.
    Сигурен ли си, че е задължително да са от женски пол ;дд

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Абе фактът е, че на тоя свят няма безплатни неща, включително и връзките с противоположния пол. Вече дали ще си плащаш с пари, похабени нерви, изгубено време или пропиляни възможности зависи от избора ти (човека) и от ситуацията. Никога не съм разбирал склонността на някои хора да се влюбват и ангажират с абсолютни боклуци с илюзорната надежда, че ще ги променят към добро. Такъв човек много по-лесно би те вкарал в тинята, отколкото ти него в правия път. Аман от "самаряни"...

...и тука абсолютно не правя полово разделение.

Обаче е факт, че жените като чуете думата "курва" и скачате като ожилени, а "кучка" често ви ласкае, щото я възприемате като някакъв вид independent woman.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 09-26-2012 на 22:01
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Chacho
    Двете понятия са сходни, в жаргона всеки ги накривява според собствените му усмотрения. И двете означават лека жена, но според зависи може да се ограничи значението до някакви черти на характера й, със или без да се намесва сексуалната същина.

Кого си заслужава да наричаме с тези нарицателни и оправдано ли е този тип поведение, е съвсем друга тема. Дъвкали сме я многократно. Въпрос на гледна точка.

И някой горе написа, но не ми се прелиства наново за името, че времената са такива. Времената са такива, че възпитават една плюеща нация, пич, а ти вървиш по модата. Ако си мислиш, че казваш нещо много умно и оригинално, не се ласкай. Това, за което говориш, не е никакъв съвременен феномен, а е тенденция от майна си райна време, която обаче е само едната страна на монетата. За тия ти 24 години или там колко са, явно доста неща си видял и май още не си се научил върху кое да поставяш фокуса, щом имаш душевната нужда да си изказваш крайното време и да се вживяваш в ролята на пророк, отварящ очите на простолюдието.

Последна вметка: стереотипите имат недостатъка, че никога няма да се препокрие някой напълно с тях. Но ни помагат да си опростяваме представата за обществото. В този ред на мисли, мащабните обобщения и крайностите говорят за нужда от изключително опростяване на реалния модел.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението

Обаче е факт, че жените като чуете думата "курва" и скачате като ожилени, а "кучка" често ви ласкае, щото я възприемате като някакъв вид independent woman.
    Имаше и такава тема по едно време. Май, общо взето, освен Hilary_, останалите си се засягахме доста и на кучка. Мен, всъщност, като че ли ми е по-засягащо. Едната си прави кефа. Другата гледа да развали чуждия.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Е, не визирам само форумните потребителки. Самият факт, че в клюкарника FB има доста страници от типа на "кучка съм, но не твоята", "кучка фрази" и т.н., харесвани и използвани от хиляди момичета/жени, говори достатъчно красноречиво.
    Welcome to the Jungle...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Нареждай колкото искаш - времената са такива.. Не е само мое мнение, в демократична държава съм и мога да казвам, каквото си искам..
    Жените като не искат да ги наричат такива, да почнат да го доказват, не да си развяват зацапаните сутиени и 3-дневните прашки пред банда олигофренясали селяни, които да ги коментират в социалните мрежи..
    И да спрат да си мислят, че "ако моя не разбере", значи не е изневяра..
    винаги има изключение от правилото ... и аз съм на мнение, че доста госпожици не се държат както би трябвало,но ти каза ,че всички,което ме изнерви... защо слагаш всички под общ знаменател ? толкова ли нито едно момиче до сега не ти е направило друго впечатление или поне малко по-различно ?
    като гледам си на доста годинки и ако нито една до сега поне с едно нещо не те е накарала да помислиш, че все пак не всички са такива е.... жалко.....

^Искам да те запозная с фразата "така ме устройва да мисля".
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    ^Искам да те запозная с фразата "така ме устройва да мисля".
    мен ли ?

Аха

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    винаги има изключение от правилото ... и аз съм на мнение, че доста госпожици не се държат както би трябвало,но ти каза ,че всички,което ме изнерви... защо слагаш всички под общ знаменател ? толкова ли нито едно момиче до сега не ти е направило друго впечатление или поне малко по-различно ?
    като гледам си на доста годинки и ако нито една до сега поне с едно нещо не те е накарала да помислиш, че все пак не всички са такива е.... жалко.....
    Стига се карахте с мен, за думата "всички".. Така съм сметнал, така съм написал - и да ти кажа, не мисля, че с нещо съм излъгал.
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Banned Мега фен
    Аха
    и аз искам да ме запознаеш защото наистина не знам как би могло да устройва мен при положение че съм момиче

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Стига се карахте с мен, за думата "всички".. Така съм сметнал, така съм написал - и да ти кажа, не мисля, че с нещо съм излъгал.
    не се карам с теб 1во.. 2ро не съм казала,че лъжеш за нещо,а се опитах да ти покажа,че мисленето ''всички'' е грешно ... не смятам така само защото съм момиче и само защото и аз влизам в това всички... това че 2-3-5 са те разочаровали или че болшинство е такова не означава,че всички са такива

Голям фен Аватара на magita
    Дразня се от факта, че ми казват каква съм без да ме познават. Момчето иска някоя която няма да го предаде и да е до него и тн, а слага всички като развни без да дава на човека от среща да му се докаже, че не е курва или каквото и да е било. Дразни ме, че не дава шанс за нещо по-добро за себе си, а в съшото време го търси.

Като се замисля всвички малко или много сме курви.. (хаха) зависи от къде го гледаш. Курвенски номера правят всички, не само момичетата или не само момчетата. Но ме дразни факта, че само ние сме причислени към тая група. Дразни ме, че без да ме познават хората казват мнение за мен. Дразни ме факта, че хора който познават сигурно не повече от 10 момичета си мислят, че всички са такива. Представи си, че стане няква врътка и живота ме срещне с тоя човек, който без да ме познава ме нарича курва, тъпачка и секви такива, повтавям - без да ме познава. Оказва се, че нещо си го харесам, но той се е вкопчил толкова много в идеята, че всички са еднаки, че не ми оставя шанс да му покажа, че съм различна?

Както каза сиси - не искам да ме е страм от тва, че съм жена, само защото някой там е дал идеята, че за нищо не ставаме, едва ли не и хората, които не могат да видят по-далеч от носа си (много яко стана хаха) го приемат. Не искам като си сложа няква рокличка или нещо по-елегантно всички да се извръщат към мен и на лицата да им се изразява "гледа ква е курва щом се е облякла така". Не искам когато ходя с компанията си от момчета хората да се обръщат и пак да им е изразено също "са ще им духа на всички"

Give me love казваш, че си в такова обкражение, а защо тогава не си го промениш. Щом не ти харесва средава в която си защо не я смениш?
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    и аз искам да ме запознаеш защото наистина не знам как би могло да устройва мен при положение че съм момиче
    ако беше написал "така го устройва да мисли" май щеше да ти стане по-ясно кво има предвид.
    Welcome to the Jungle...

^мхм

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    ако беше написал "така го устройва да мисли" май щеше да ти стане по-ясно кво има предвид.
    ясно... нда ама той каза че е към мен.. добре де,не се разбрахме малко...

-Искам да те запозная с фразата
    -Мен ли?
    -Аха

Banned Мега фен
    -Искам да те запозная с фразата
    -Мен ли?
    -Аха
    ако беше написал "така го устройва да мисли" май щеше да ти стане по-ясно кво има предвид. ?

Качила си се на валяка и вървиш напред-назад върху шегата ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си