.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен Аватара на mirki4a

Карта за градски транспорт (Пловдив)

Не съм сигурен къде трябва а пусна темата,но тук ми се вижда най-точното място,защото знам,че много ученици пътуват с градския транспорт.До сега не ми се беше налагало да си вадя карта,но покрай университета ще ми се наложи.От къде се вадят тези карти?Колко струва картата за 1 месец или за няколко месеца (да не е само за 1 линия а за всички)?Какво трябва да им занеса,за да ми изкарат карта (снимки,бележка от университета)?
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Никой ли не ползва такива карти?
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Купуваш 2 броя уверения за транспортна карта от книжарница. Попълваш ги. Отиваш в университета, подпечатват ти ги, после на мястото, където се издават картите - срещу църквата "Св. Петка", носиш си уверенията, снимка и пари (14 лв. на месец, но те ги увеличават непрекъснато...) и чакаш на опашката

Не е само там. Могат да се изкарат точно срещу Пу ректорат. И за какво две уверения ? Мисля, че може само по едно, инспекторката ти го попълва и отиваш да си я изкараш.

Ясно.А случайно да знаете колко ще ми струва ако си изкарам карта направо за 3 месеца (3x14=42лв)?Чух,че имало огромни опашки...

ами всъщност аз си вадих карта преди 2 дена и да ти кажа нямаше голяма опашка : )) чакала съм най - много 5 минути ... повече бяха пенсионерите, които чакаха за съседното гише не мисля, че ще имаш проблем с това
    Живот съм: болка, вяра, вик и топла рима, и вина. Нотирам този кратък миг, преди да стана тишина.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    2 уверения, защото едното остава в училището, другото го носиш... за университета предполагам е същото

Мне. За университета е едно. Вече мисля, че може и без. Просто със заверена студентска книжка или нещо от сорта беше.

Цитирай Първоначално написано от radoschetyy Виж мнението
    ами всъщност аз си вадих карта преди 2 дена и да ти кажа нямаше голяма опашка : )) чакала съм най - много 5 минути ... повече бяха пенсионерите, които чакаха за съседното гише не мисля, че ще имаш проблем с това

А дано!В понеделник веднага след като ни пуснат от унито отивам да си извадя картата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си