- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за този комплект?
Мисля да си го купя за физическо? Какво мислите?
http://prikachi.com/images/536/5316536L.jpg <---?
Ако ти харесва, вземи си го. На мен лично много лепнато ми стои долнището.
Ами обикновен анцуг с горница. Но пък какво толкова трябва да е един спортен екип... Ако ти е удобен го взимай.
Едит: Прилича на клин. Ако нямаш много добро и най-вече стегнато тяло няма да ти седи хубаво.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
На мен ми харесва, но както ти казаха преди мен, ако ти е хубаво телосложението го вземи. Явно седи доста по тялото долната част, та си прецени дали ще ти отива.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако имаш хубава фигура носи го.
п.п. Много готин аватар![]()
И аз искам такъв. Стегната съм и съм слаба, но съм ниска и май на мен няма да ми пасне. XD Забелязала съм, че на нисички хора им отиват повече долнища, които стигат до малко под коляното поне за екипи. Tъй че: вземи го, ако си с хубаво тяло и не си ниска. XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
На мен не ми харесва долнището, но ако на теб ти харесва си го вземи.
Не съм спец по анцузите, щото не съм обувала такова чудо от 6 клас, ама... ужааааааааасссссссссТ!
Какъв е този вкус от днескашното поколение, баааахмааму!!! Не различаваш ли кич от красиво и правиш ли връзка между красиво и семпло?
Ако си като тая кифла, ше ти тича! Определено.
Queen of the Damned
И на мен не ми..
Come on skinny love just last the year...
Не е нищо особено,но само за часа става,въпреки това не бих го облякла
Голям коментар.
Вероятно момичето вече си го носи, а ние продължаваме да го обсъждаме...
Не е лош, но ако беше черен щеше да е по - добре. Нещо в тези цветове не ме радва.
Какво значение има изобщо като е за физическо ?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."