- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дразните ли се, когато някой излезе извън линия по средата на разговора?
Какво мислите по въпроса, правите ли го, не смятате ли, че това показва незаинтересованост и е неучтиво ?![]()
Ъ-ъ
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Не, кефи ме ей така по средата да ми затварят.
Първоначално написано от eliyiy
След като моя интернет постоянно прекъсва, би било малоумно да се сърдя за същото нещо на другите :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Става ми неприятно, ако затварянето е без причина. Но ако е прекъснал интернета на другия, бих разбрала, защото и на мен ми се е случвало не веднъж.
Не се дразня.
Бих се подразнила ако си говоря с някой на улицата, той да се обърне по средата на разговора и да си тръгне.В интернет ми е все тая кой е тук и кой го няма.
И спря да се върти за миг земята..
Естествено, че се дразня!Също се дразня, като пиша на някой, вижда го и пак не ми пише.![]()
Зависи от ситуацията.Ако причината не е прекъсване на интернета или нещо наложително,не се дразня,защото и на мен ми се е случвало.Но да се махнат по средата на разговора просто ей така,щото не им е приятно да си говорят с мен.Можеха поне открито да ми кажат,че не им се говори с мен и тогава ще съм ОК,ама така без да кажат дори и едно 'чао!"',ей това не го приемам...
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Много мразя като някой прави така или спре изведнъж да пише ;ххххх Понякога за излизането извън линия си има причини, като прекъсване на интернета)
Вярвай в мечтите си !
Дразнещо е, но може да си има причини. Интернет е все пак... най-важното е разговорите да са си ОК на живо![]()
Не. Не се дразня. Само ако приятеля ми го направи ме влудява.
Но при всички останали ми е все тая. Ако наложително искам да си довърша разговора с някого ще му се обадя по телефона.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не го смятам за неучтиво, все пак човека може да си има работа. И не, не се дразня, преди да, когато ми пукаше за хората. Сега ми е все тая дали изобщо ми пишат или не.