- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Малките неща, които те карат да се усмихваш :)
Когато видя дядо и баба да се държат за ръка, когато гушна приятелят ми, когато вали и се сетя, че имам чадър в чантата, когато сестра ми се е сетила да ми остави шоколад..![]()
някой като ми пише; или някой, когото съм забравила
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Усмихвам се, когато чуя някоя добра новина.
Усмихвам се, когато някое животинче дойде и започне да ми се радва само.
Усмихвам се на въпросите на малките деца, както и на спонтанните им прегърдки и целувки.
Усмихвам се, когато помисля за баба си, дядо си и всички останали роднини, които са на небето.
Усмихвам се, когато видя човещина в някое малко дете или във възрастен човек.
Усмихвам се, когато видя щастлив възрастен човек или възрастна двойка, вървяща бавно, хваната за ръце, през парка или някоя друг част на града.
Усмихвам се, когато видя родителите си и семейството си щастливи.
Усмихвам се, когато видя някой човек да храни бездомно кученце или друго животно.
Усмихвам се, докато пускам няколко стотинки в шапката на някой уличен музикант.
Усмихвам се, когато видя изстиналите сандвичи, приготвени за мен от някой вкъщи.
Усмихвам се на доброто.
Рано сутрин като вляза в даскало,когато хич не ми е до никого,първият човек,който ми се усмихне или ми задържи вратата ме кара да се усмихна,който и да еВсеки един момент с приятелите ми,дори да мълчим.Когато пиша с НЕГО..
Малки кученца или котенца,ароматът на кафе сутрин,когато чуя песен и тя ми навява спомени.. доста са,не ми се изброява повече
![]()
Нещата, които ме карат да се усмихвам са много:
-когато сутрин приятеля ми се прибере и се метне в леглото още с якето, за да ме нагушка, понеже съм му липсвала.
-когато видя двойка с детенце навън
-когато видя двойка да се прегръща и да се обичат
-когато ходим на пикник с приятеля ми и той ми подарява цветенце от полянката или камъче или шишарка, която да си пазя за спомен от мястото и този миг.
-когато храним патетата по каналите в Холандия
-когато гледаме как чайките тъпчат на едно място неуморно
-когато с приятеля ми караме колело из непознати села и градове, а аз се возя в/у багажника на колелото, прегърнала го.
-когато приятеля ми ми крие корнфлейкса в/у някой висок храст, за да не се наям преди вечеря и аз се катеря по храста, за да го стигна.
-когато правя нещо добро за някой
-когато вървя по улицата и всички ме познават и ме заговарят
-когато след сън отивам в кухнята и лакомо изяждам лъжица мед;
-когато в петък бие звънеца след последния час;
-когато навън е сурова зима, а аз тъкмо се прибирам от училище и си приготвям горещ чай, а след това заспивам под одеялото"
- когато мама се прибере от работа и съзерцавам шоколад в сака й с покупки. <3
Усмихвам се, когато видя учтиви и усмихнати хора, малки дечица, истински приятели и много други дребнички, но значими за мен емоции и жестове.
- когато сутрин чуя любимото си парче
- когато кучето ми ме погали с лапичка за "добро утро"
- когато през зимата ми замирише на мандарини и канела
- когато видя близки на сърцето ми хора
- когато направя нещо откачено, което съм си мислила, че никога няма да свърша
- когато взема решение и с цялото си същество усещам, че е правилно..ства ми едно такова...леко на душата и усмихващо
- когато погледът ми запечата красиви моменти, които фотоапаратът не може
- когато погледна през прозореца навън сутрин, събуждайки се
- когато гаджето ми ме изненада (а Бога ми, винаги успява това момче!) с нещо
Котките ми, те са съвсем дребнички, и на 100% ме карат да се усмихвам. Едно пъррр или мърр, малко пухено погледче или малка целувка и готово![]()
Когато адски ми се спи сутрин и някой мил шофьор ми спре на пешеходната пътека. Когато продавачките са мили и учтиви в магазините.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Усмивките на хората около мен.
Ако мога да помогна на някой с нещо.
Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!
Щастливите хора около мен.
Усмихвам се на момчето,което харесвам.
Усмихвам се и на семейството ми.
Усмихвам се когато видя щастливи хора покрай мен,дори и непознати по улицата
когато слушам любима песен
когато се сетя за някоя смешна случка просто докато си вървя или докато се возя в рейса
когато видя най-любимите ми хора
когато чуя мелодията за СМС
когато някой ми направи място да мина,или ми отстъпи седалка докато се возя в градския
когато видя малки дечица и мн. мн. др..........
Скоро имах ходене до поликлиниката и докато чаках пред кабинета на личната лекарка един малък сладур ми привлече вниманието - толкова енергичен, толкова любопитен за света, с такъв искрящ поглед...
Без повод подарена висулка за телефона, страхотно стилна, неочаквано позвъняване на вратата, последвано от готина филмова вечер, возене с колело под дъжда...
![]()
Усмихвам се,когато видя малката сладка усмивчица на момчето,в което съм влюбена!
Усмихнах се, когато видях статията за плуващите бебета в началната страница
когато тя ми хвърля мил поглед и се радва постоянно да ме гледа :з
[b]
хубава тема![]()
Усмихвам се на малките деца винаги и много ме радват,когато почнат да ми се радват,че съм им се усмихнала или съм направила някаква физиономия(и най-вече обичам да го правя като сме в колата и в другата кола има малко дете просто не пропускам ;д ) Обожавам малките сладури !
Усмихвам се, когато слънцето пече в очите ми .
Усмихвам се, когато вляза в морето иииии това прекрасно чувство на свобода : )
Усмихвам се, когато чуя/видя нещо мило (хора, които се обичат примерно)
Усмихвах се, когато ми пишеше смс-и рано рано .. (жалко,че вече няма да получа никога от него)
Усмихвам се, когато се случи нещо хубаво,което не съм очаквала. (примерно да видя някой, който искам, да ми пише някой,който ме е забравил и т.н.)
Много малки неща ме радват и ме карат да се усмихвам, но и те отсъстват от деня ми вече..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Усмихвам се когота на улицата ми се усмихне непознат,усмихвам се когато видя двойка възрасти хора да се разхождат,все още хванати за ръце,усмихвам се когато мъжът ми се прибере сутрин от работа и ми каже,че ме обича,усмихвам се когато видя любимите си хора щастливи.....