.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Въпроси относно временни татуси...

Здравейте понеже смятам да си правя татус и се чудя перманентен или временен. Най-вероятно ще е перманентен, но имам въпроси относно временните дето траят по няколко години (да има такива) .
    Четох, че се правят с перманентен грим, някой правил ли си е, доволен ли е.... Другото което четох някъде е, че били много вредни временните татуси така ли е някой по-запознат да ме светне по-възможност ? Благодаря
    ۰۪۫٭•.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Първо си направи временен татус. Те издържат най-много 10 дено. Ако си забелязал, ги има по морето.

Има временни, дето издържат от 2-3 до 5 години, но не знам като тръгнат да изчезват избледняват ли, кво става и дали изчезват наистина. В София се правят. Поне за там знам.

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Тея дето издържат 10 дни са с къна и са пълни боклуци, не ги препоръчвам. Временните с перманентен грим уж траят до 3 години, но в повечето случаи просто избледняват и остава някво гадно петно...Препоръчвам ти сериозно да го обмислиш и ако наистина искаш татус да си направиш качествена перменентна татуировка, за да не останеш разочарована от каната или други подобни временни простотии.
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си