- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След свирка ?
Замислих се и ми стана интересно какво е вашето мнение по въпроса.
Ситуация : двойка , ходят от известно време , имат някакви чувства един към друг и идва моментът , в който момичето му прави свирка. Според вас мнението на момчето за нея ще се промени ли ? В смисъл "поредната която ми духа" или нещо от сорта. Не знам от къде ми хрумна ,... и да нормално е момчетата да ги кефи да им духат , но тук говорим не за физическото,а за психическото.
Много зависи отношенията преди, по време и след свирката между двамата какви са.
Ако и на двамата им е ясно, че просто ще правят секс и ще се води, че ходят - мисля, че може не може да се появи такова нещо в главата на който и да било, тъй като и двамата ще са наясно, че просто си правят удоволствието.
Пък ако отношенията им са сериозни и в крайна сметка ходят и мислят за бъдещето си заедно, а не поотделно, то няма нищо лошо в това, че момичето му е направило свирка. В крайна сметка секса в една връзка или отношение между хора винаги идва в даден момент.
Друг е въпроса, че ако момчето нарочно се прави на добър, грижовен и заинтересован от момичето, само и само за да му врътне една свирка и да спи с нея, то тогава може и да се появи такава мисъл в главата и на момчето и на момичето.
DragonLady, имал съм връзка в която нещата се случиха толкова бързо, че никога не съм предполагам, че това ще е една от най-сериозните ми връзки. Всичко си е до хората и определянето на това кога ще се направи дадена стъпка е много грешно относно това дали някой е сериозен или не.
Има моменти в които двамата се гледат и не знаят на кой свят за, защото са луди един по друг, а се оказва, че се познават от 1 ден да речем. Има такива случки и аз съм имал такава и го казвам от опит.
Разбира се преди всичко трябва да опознаеш човека, да свикнеш с него, да разбереш какви възгледи има за живота, какво би искал с теб и т.н,, за да престъпите в по-нататъчни стадии от евентуална връзка, секс и т.н.,
Разбирам за какво привличане и бързо развиване на нещата говориш, защото и в настоящата ми връзка всичко се случи бързо и на екс, доста рано се задълбочиха нещата и дори се стигна до годеж. Но си бях каза на мъж, които не обичам свирка не правя. Не си наруших принципа, и му нпаравих свирка чак когато го обикнах. Но все пак всичко си опира до човека.
въХ
кога го обикна? На втората, или третата седмица? А преди това колко пъти той те ядоса, или ти него, кога забеляза какво те дразни в него и как разбираш, че обичаш някой? И за какъв чеП се сгодяваш, като мислиш да се жениш 'след хиляди годиинии сън' (http://www.youtube.com/watch?v=8hmJqLUjUSs)? Защо не се ожените толкоЗ бързо, колкото и бързо сте се обикнали и са ви се развили нещата>? Ти на 200% ли си сигурна, че искаш да остарееш с тоя човек?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
А по какъв повод се е случило чак тогава? Смяташ свирката за принизяване ли по някаква причина? Питам, защото ми е интересно. В крайна сметка един мъж прави любовната игра максимално добре, за да се чувства спокойна жената, но защо и жената да не направи същото?
Чувал съм от жени, че никога не биха правили свирки - били унижение. Е, за мъжа не е унижение да и прави френска любов, но вашето е. Странна логика, но е логиката е като с това, когато ниско интелигентните хора наричат една жена 'курва', защото не могат да я имат.
Не е принизяване, но е нещо, което правиш само и единствено за кефа на другия (дори да е възбуждащо до някаква степен), което за мен (и повечето момичета) си е по-интимно от единия секс. Съответно е и по-гадно после да чуеш по свой адрес "ами тя е една, която ми духа". Аз също не бих духала на някого, с когото не ходя
I'm yours.
Смятай какви работи - хората имат проблем с ценностната ми система, защото не искам да духам на непознатинали като го направя с него и на мен ще ми е кеф и ще съм си задоволила нуждите? От друга страна за какъв чеп да доставям удоволствие на някого, за когото не ми дреме или дори и да ми дреме, нямам някакви по-специални чувства към него?
I'm yours.
Чувал съм от жени, че никога не биха правили свирки - били унижение.
--------
Попитай тази жена, която ти каже нещо подобно...не я ли е гнус да прави секс....и защо (МАМКА Й !) изобщо живее...да ходи в манастир. Свирката си е свирка....но е готино, когато я правиш на човек, който обичаш. И аз имам такъв принцип.
i was born when you kissed me and i died when you left me,but i lived for six month you loved me!
На твоето мнение съм, дори и да не се обичате, секса преди всичко е удоволствие, а не задължение.
Дигайте си лесно краката, щадете си езиците, пък после се вайкайте.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Няма за какво да се променя.То по тая логика може и момичето да каже аре още една бройка .А на автора така ли му се променя мнението.
DragonLady, ще ме прощаваш, ама рядко чувам такива тъпи нещо... Направила си му свирка чак след като си "започнала да го обичаш" ? Сериозно, не мислите ли, че да са ибети би трябвало да дойде след всичко друго ? Тъпо е да пускаш на някого, пък да отказваш да му правиш свирки... Повече от тъпо. Не виждам дори каква би ти била логиката за това, наистина ?
Драконовата Дама ще замълчи възмУтена и стресирана от голямото грабване от форумниците отностно изказването й , ще напише в темата "Кога за последно правихте секс" - "вчера" , а в темата за снимките на хората от форума ще качи нейната снимка на изправената и коса , щото знаем ,че отпред не е много красива![]()
на мене не би ми се променило мнението ако духа... нормално е деазнам..
Емиии, щом ходите не би трябвало да си променя мнението за теб след това. Все пак се предполага, че те е опознал и не мисли, че правиш свирки наляво-надясно, на когото ти падне!
Иначе и аз не бих започнала сексуалната част със свирка, но всеки си има отделно разбиране за нещата, така че няма лошо!
I don't get it.Не мисля,че има някаква разлика между това да те наричат''тая дето ми духа'' или ''тая дето я е*бах''.И не разбирам как свирката е по-интимна от секс,след като за да правиш свирка даже не трябва да се събличашМного филми си вкарвате в главата,сериозно.За унизително ли го мислите,незнам..ама на дали имате против момчето да ви полиже преди да почнете,нали?
Believe in yourself.
Не знам за свирката ама съм забелязал , че като изчукаш някоя мацка в задника, започва да те гледа с други очи след това
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...