- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След свирка ?
За пореден път ще напиша в тоя форум...сексът сам по себе си е нещо интимно, окей....но вие имате проблем, ако го разграничавате - вагинален, орален, анален...едно и също е, все толкова ще сте зле, каквото и да правите с някой, ако не смятате, че времето е правилно...все толкова ще ви мисли за някаква, независимо дали сте го поели в уста или в себе си...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
И продължаваш....Сега почна да се хвалиш и за пръстена ,който сигурно е с диамант достатъчно скъп според твоите виждания да ти купи сърцето но всъщност е парченце стълко - не добре имитация на "сваровски",но всъщност те кефи щото е годежен пръстен ,а не сватбена халка.
извод от темата:щрудела още си е много изнежена, а блъдимерито..странно, не го очаквах от нея, такива мнения
иначе за въпроса на автора има три ситуации
*познават се от скоро (излизали са 1-2-3 пъти), тя му духа, той решава да я чука и си заминава (малко инфантилно поведенийце)
*разбрали са се да е само секс и тя му духа преди/по време на/след секса , нищо не си мисли той, просто не й се обажда повече
*гадженца са и се стига до тоя момент, стига всичко да е сериозно според мен е нормално.
Ако го харесвам, заедно сме и пр. няма да чакам да го ''обикна'' или нещо такова. Когато му дойде времето , нещата си се случват. И няма нищо странно в това да правя френска на някой, когото харесвам,примерно
нда, мое си виждане..
:дд Вярно.
ПП, щото не го видях.
И това мнение ми хареса. Няма нищо лошо момичето да прави кефа на гаджето си и искаме-неискаме след определен период от време всички ще сме женени/омъжени или поне в сериозна връзка и покрай секса, няма да се разминем със оралните ласки. Пък и то не е лошо или курвенско или нещо такова, че да се притеснявате. Всички мъже са получавали такава любов, както и всички жени са давали. Ти го правиш, за да задоволиш партньора си, да му е кеф на него, дори да го задържиш при себе си ако щете. Ако той е пич, ще върне и никой от двамата няма да остане незадоволен.*гадженца са и се стига до тоя момент, стига всичко да е сериозно според мен е нормално.
Ако го харесвам, заедно сме и пр. няма да чакам да го ''обикна'' или нещо такова. Когато му дойде времето , нещата си се случват. И няма нищо странно в това да правя френска на някой, когото харесвам,примерно
нда, мое си виждане..
Последно редактирано от tori : 10-02-2012 на 08:14
Личното ми мнение, с което не обвързвам никого, е, че и момчето не иска да му бъде правена френска любов или пък да прави секс на първа среща. Няма да откаже, естествено, но, каквото и да си говорим, ще гледа с друго око на момичето и ще смята, че тя го е правила и на други. Което автоматично означава, че той не я възприема сериозно, следователно, не би имал нищо сериозно с нея.
Златната среда му е майката. Да се изчака докато има ясна химия, закачки, аха-аха да стане нещо, но да не се чака месеци наред, докато единият заобича другия.
Тая дилема нещо не мога да я схвана. Какво щял да си помисли......................? Вие с всеки срещнат ли почвате връзки или какво....? Все ми се струва, че когато имаш връзка с някой не е нормално да се задават такива въпроси, независимо дали връзката е основана само на секс или е нещо по-сериозно. Тая тема само ми показва, че авторката е комплексарка или си ляга с всеки срещнат, та и минават подобни въпроси през главата. Но ако е второто, така или иначе ще я помислят за к...а (такова ни е обществото), така че не виждам къде точно е дилемата.