.
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Threaded View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Докато ви четях мненията, забравих ква беше темата...

И все си мислех, че докато духаш на момчето, с което си отскоро, последното, което си мисли е "Поредната, която ми духа"... така де, не разбирам колко дебилен трябва да е... и колко некадърна трябва да е тая свирка, че да му минават такива мисли...
    :дд Вярно.

ПП, щото не го видях.
    *гадженца са и се стига до тоя момент, стига всичко да е сериозно според мен е нормално.
    Ако го харесвам, заедно сме и пр. няма да чакам да го ''обикна'' или нещо такова. Когато му дойде времето , нещата си се случват. И няма нищо странно в това да правя френска на някой, когото харесвам,примерно
    нда, мое си виждане..
    И това мнение ми хареса. Няма нищо лошо момичето да прави кефа на гаджето си и искаме-неискаме след определен период от време всички ще сме женени/омъжени или поне в сериозна връзка и покрай секса, няма да се разминем със оралните ласки. Пък и то не е лошо или курвенско или нещо такова, че да се притеснявате. Всички мъже са получавали такава любов, както и всички жени са давали. Ти го правиш, за да задоволиш партньора си, да му е кеф на него, дори да го задържиш при себе си ако щете. Ако той е пич, ще върне и никой от двамата няма да остане незадоволен.
    Последно редактирано от tori : 10-02-2012 на 09:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си