.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Ако ходят от известно време-да,но ако му д*ха още от 1-вият път.. предполагам момчето ще си има на ум това,онова.
    За пореден път ще напиша в тоя форум...сексът сам по себе си е нещо интимно, окей....но вие имате проблем, ако го разграничавате - вагинален, орален, анален...едно и също е, все толкова ще сте зле, каквото и да правите с някой, ако не смятате, че времето е правилно...все толкова ще ви мисли за някаква, независимо дали сте го поели в уста или в себе си...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Да бе то тва си е твое решение ама ти се пукна да парадираш с това,че си сгодена.А дали си сгодена само ти си знаеш,че и пръстена може да е наобратно да изглежда като халка ,пък и едва ли го носиш вече.Ставаш смешна!
    Не съм парадирала, освен ако не броиш споменаването на тоя факт в 2-3 теми в раздел в любов с подобна насоченост. Пръстена е с камък, годежен е все пак, не сватбен, че да е халка, и си го нося всеки ден.

Голям фен
    И продължаваш....Сега почна да се хвалиш и за пръстена ,който сигурно е с диамант достатъчно скъп според твоите виждания да ти купи сърцето но всъщност е парченце стълко - не добре имитация на "сваровски",но всъщност те кефи щото е годежен пръстен ,а не сватбена халка.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    И продължаваш....Сега почна да се хвалиш и за пръстена ,който сигурно е с диамант достатъчно скъп според твоите виждания да ти купи сърцето но всъщност е парченце стълко - не добре имитация на "сваровски",но всъщност те кефи щото е годежен пръстен ,а не сватбена халка.
    Споменах че е с камък като част от описанието на разликата между халките, които носят съпрузите, и годежният пръстен.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    извод от темата:щрудела още си е много изнежена, а блъдимерито..странно, не го очаквах от нея, такива мнения

иначе за въпроса на автора има три ситуации
    *познават се от скоро (излизали са 1-2-3 пъти), тя му духа, той решава да я чука и си заминава (малко инфантилно поведенийце)
    *разбрали са се да е само секс и тя му духа преди/по време на/след секса , нищо не си мисли той, просто не й се обажда повече
    *гадженца са и се стига до тоя момент, стига всичко да е сериозно според мен е нормално.
    Ако го харесвам, заедно сме и пр. няма да чакам да го ''обикна'' или нещо такова. Когато му дойде времето , нещата си се случват. И няма нищо странно в това да правя френска на някой, когото харесвам,примерно
    нда, мое си виждане..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Докато ви четях мненията, забравих ква беше темата...

И все си мислех, че докато духаш на момчето, с което си отскоро, последното, което си мисли е "Поредната, която ми духа"... така де, не разбирам колко дебилен трябва да е... и колко некадърна трябва да е тая свирка, че да му минават такива мисли...
    :дд Вярно.

ПП, щото не го видях.
    *гадженца са и се стига до тоя момент, стига всичко да е сериозно според мен е нормално.
    Ако го харесвам, заедно сме и пр. няма да чакам да го ''обикна'' или нещо такова. Когато му дойде времето , нещата си се случват. И няма нищо странно в това да правя френска на някой, когото харесвам,примерно
    нда, мое си виждане..
    И това мнение ми хареса. Няма нищо лошо момичето да прави кефа на гаджето си и искаме-неискаме след определен период от време всички ще сме женени/омъжени или поне в сериозна връзка и покрай секса, няма да се разминем със оралните ласки. Пък и то не е лошо или курвенско или нещо такова, че да се притеснявате. Всички мъже са получавали такава любов, както и всички жени са давали. Ти го правиш, за да задоволиш партньора си, да му е кеф на него, дори да го задържиш при себе си ако щете. Ако той е пич, ще върне и никой от двамата няма да остане незадоволен.
    Последно редактирано от tori : 10-02-2012 на 08:14

anonymous708973
    Guest
    Личното ми мнение, с което не обвързвам никого, е, че и момчето не иска да му бъде правена френска любов или пък да прави секс на първа среща. Няма да откаже, естествено, но, каквото и да си говорим, ще гледа с друго око на момичето и ще смята, че тя го е правила и на други. Което автоматично означава, че той не я възприема сериозно, следователно, не би имал нищо сериозно с нея.
    Златната среда му е майката. Да се изчака докато има ясна химия, закачки, аха-аха да стане нещо, но да не се чака месеци наред, докато единият заобича другия.

Тая дилема нещо не мога да я схвана. Какво щял да си помисли......................? Вие с всеки срещнат ли почвате връзки или какво....? Все ми се струва, че когато имаш връзка с някой не е нормално да се задават такива въпроси, независимо дали връзката е основана само на секс или е нещо по-сериозно. Тая тема само ми показва, че авторката е комплексарка или си ляга с всеки срещнат, та и минават подобни въпроси през главата. Но ако е второто, така или иначе ще я помислят за к...а (такова ни е обществото), така че не виждам къде точно е дилемата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си