- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво ви е мнението за таксите за найлоновите торбички..
Акцизи България не може да променя, те са сложени от ЕС.
n00bs
a между впрочем това си зависи от общините и от подизпълнителите. Които имат акъл да се преборят за средства - правят, които нямат, газят дупки. Важно е и кой наемаш да ти свърши работа. Ако заместник кмет Пеньов от Монтана наеме на стринка си, вуйчо и на жена му фирмата, ест че ще си прибере половината пари, а с другата ще оправи дупките до следващия дъжд.
Помните ли като гръмнаха скандалите наскоро за селски кметове, дали по 100 бона от бюджета си за немски лимузини, като в назначената поръчка е имало изискване за мултимедия, специална кожа за интериода, Жанти седемнайски и т.н. HAHAhAH А с тия 100 бона можеше ли да си оправите дупките?
Последно редактирано от machoka : 09-30-2012 на 09:14
вярно е,че зависи от общината,но не е само там проблема... пътуваме от чехия до българия с кола г/д. 24 часа и в българия се бавим 5 часа.. ей това не мога да си го обясня ... само тази година беше доста по-добре,но пак не е колкото в другите държави ... вярно е,че не може да стане за 1 година,но от кога се плащат винетки ( 2006-2007 - не съм много сигурна,но там някъде) и какво ? за това време могат да направят само едните магистрали,не вярвам... не казвам,че няма видими промени,но не са колкото можеше да бъдат ако парите не отиваха в на някои златни чичковци джоба
Говорех конкретно за горивата. В мн магазини има българско производство зеленчуци и плодове.
n00bs
пичУе ... и FuCKkK13... да ви кажа колкото и да го приказваме по-хубаво няма да стане само дето нерви трошим за тоя дето духа
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-30-2012 на 09:22
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Аз съм песимистично настроен реалист, не очаквам скоро ситуацията в световен мащаб да се промени, само може да се влошава. Всичко това от алчност.
n00bs
То трябва да си луд за да си мислиш, че нещата ще се оправят в бизките 10 години, при положение, че кризата тепърва започва да се задълбочава и да обхваща силните икономики в света
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
не забравяй, че на много от границите, дето си минала, всъщност няма граници щото са в ШЕНГЕН, мене също ме кефи като карам от Герминия да не разбера кога съм в Австрия, ако не видя табелата 'добре дошли в Австиря', ама нали всички за т'ва се борим. Дори и Станишев, дето им стана лидер на социалистите в Евро Парламента се обяви ЗА гоненето на точно тази цел.
Нашата улица пък преди години я оправиха цялата от до и ся през ден ВиК копаят и си става пак циганска работа![]()
тъкмо и правят основен ремонт, ще я видим
за торбичките съм твърдо за, че е адски грозно да ги видиш по дърветата накичени. Всеки може да си носи хартиена, платнена торба или онея едновремешните пазарски мрежички ;д А и торбичките се късат и ти се разпиляват нещата. Трябва да осъзнаете, че не са решили да ви вземат повече пари за нещо, а искат да ви отучат да ползвате бавноразградимите найлонови торбички.И явно само като ви бъркат в джоба разбирате от дума.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Според мен България не трябва да влиза в ШЕНГЕНГЕН от тук вече има само кофти материал, мангали, наркотици. Не че там ги няма, но едва ли искат още. Ние като хора не сме готови за там.
n00bs
А защо има такива по дърветата ? Във Варна примерно от Чайка като тръгнеш, до ВИНС-а, няма нито едно кошче. Имаше едно, но го махнаха. Да не говорим, че хората още не са се научили да си изхвърлят боклуците където трябва.
n00bs
Хмм .. по спирките май има кошчета .. Но да, твърде малко са, прав си. И идеята с разделното събиране на отпадъци пропадна с гръм и трясък. Явно както казах само ако им бъркат в джоба разбират от дума.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Добре имаш пакет дъвки блистер, в пластмаса или в кашона да е ?
n00bs
+сложиха кошчета за разделно,кой го спазва ?! - никoй ... слагат малки кошчета,които циганите най- спокойно си взимат или някой е решил,че трябва да се прави на идиот и да рита/удря по кошчето.. след време кошчето го няма.. и ние сме си виновни,но след като го няма някои слага ли друго ? всичкото е така... правят нещо и после поддръжка през крив макарон