- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Влага vs. Права коса
Съвети и начини за справяне с влагата? Мине-не мине 1 час и косата ми става ей така:
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
И аз щях да питам същото. Е, не ми става така косата, но за 10 мин. докато отида до училище и не е така както като съм излязла от нас. Съвети?
Ще следя темата, че тука по морето е голям ужас. Особено вечер.
Еми попринцип термозащитен спрей преди изправяне, след това може малко арганово масло по краищата и после лак са коса.Така е по-дълго време права, но не мисля, че е възможно да е влажно времето и да не се начупи изобщо.
термо спрей,кристали и... много лак-ако ви устройва ... ако не, ходете с къдрава/начупена/вързана/сплетена и etc.
На мен пък точно след слагане на лак ми се накъдря и заплита и става на клечки. Аз слагам крнистали и балсам винаги, когато се къпя и си стои доста добре права.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да, много е важно да е хидратирана косата.С балсам/маски/масла.И вътрешно разбира се де.
Ужасно "страшното и вредно" нещо наречено лак помага в тази ситуация.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
А БРЕТОНА МИ !!!!! БРЕТОНА МИ ..... болезнено се накъдря като ски-писта.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Няма как-във влажно време къдравата коса бухва.Не си гори излишно косата,няма смисъл.Просто си прави някакви прически с вдигната коса