.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на shaunaa

С каква шапка и ботуши мога да съчетая това яке ?

Миналата година си взех яке като това http://prikachi.com/images/491/5328491s.jpg само че дължината и цвета са, като това http://prikachi.com/images/501/5328501Z.jpg . Не знам дали можахте да си го представите, но за съжаление не мога да го снимам и да го кача, защото нямам фотоапарат. И така ако сте разбрали какво е якето можели да ми кажете с каква шапка и какви ботуши или боти мога да го съчетая ? Мислих си за кафяви ботуши и кафява шапка, но мисля, че става много едноцветно, но и аз не знам ;д според вас как е ?

Имаше една тема за тоалети и там имаше няколко човека, които наистина се открояваха със стила си и като пускам тази тема тук, тайничко се надявам някоя от тях да отговори и да ме посъветва нещо ;д
    Вярвай в мечтите си !

На това яке качулката му маха ли се? Защото, ако не се маха и ти сложиш шапка, според мен е меко казано странно.
    Иначе боти подобни на това, това или това.
    Абе да не казвам голяма дума, но това яке ще си подхожда с почти всичко откъм обувки.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    На това яке качулката му маха ли се? Защото, ако не се маха и ти сложиш шапка, според мен е меко казано странно.
    Иначе боти подобни на това, това или това.
    Абе да не казвам голяма дума, но това яке ще си подхожда с почти всичко откъм обувки.
    качулката се маха ! и втория тип ботуши много ми харесват, благодаря )
    Вярвай в мечтите си !

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Якето е много хубаво.Мисля,че цвета на шапката,шала,ръкавиците и ботушите трябва да бъдее по-светъл цвят от този на якето примерно като цвета на първото яке.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

anonymous708973
    Guest
    Ботуши в някакво бежово + цветна чанта, например.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Просто се обличай на гами, ако ти е трудно да съчетаваш цветовете.
    Това яке е кафяво, следователно биха му отивали цветове от кафявата гама. Като започнеш от бяло и стигнеш до черно всички нюанси на кафявото. Наистина ще стане еднообразно, ако и ботушите са кафези, за това си избери някой цвят от тази гама, но по-светъл. Примерно тези, които ти показаха.. Жълтото също би се зръзвало, но като топ според мен.
    Едит: Аз смятам, че жълто с лилаво е добра комбинация, но това е леко по-ексцентрично. Засега гледай по гами.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Кафяво си отива с бежово перфектно, но с черно не.
    Грешно е да търсиш всичко да ти е ЕДНАКЪВ цвят. Не може да си намериш буквално същия цвят чанта и обувки, освен ако не са правени в комплект. Трябва да си подхождат цветовете им.
    жълто и лилаво много зависи, преди няколко години всички мангалки ходеха така, а са ми толкова любими цветове и се изгавриха ;/ Ако си ходиш екстравагантно може, но якето не ми изглежда такъв стил.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на nymphadora
    Кафяво отива с бежово,маслено зелено,други нюанси на кафяво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си