- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ме е
Бe, къв ти е проблема не разбрах... Аз не говоря да ме заглежда, ами да ме види .. Да ме погледне.. Казах вече че всеки път като се обърна към нейната приятелка ме гледа обаче това момиче един път не видех да ме погледне..Ебаси искам съвет и всичко живо се обръща срещу мене.. После не сме били консервативни
Мчи аз проблем не'ам.Ама ти имаш!
Сърдиш се, не сърдиш, момичето явно не е хомо. Предлагам да вземем да го линчуваме...![]()
Е, не може да кажеме дали е хомо или не ;д Запознай се и тва е
Завържи приказка първо вв фейсбук,а след това и наживо.Така по-лесно ще преодолееш срамежливостта си.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Явно е, че не е. Досега да я беше загледала.
Пък знаеш ли... тази нейна приятелка нещо ми понамирисва. Да не би и тя да и е хвърлила око и да те приема като конкуренция...
Жокер, чети напред... такава се и оказа-момиче!![]()
Ох,днеска бяхме заедно в съблекалните и тя не ме забеляза смисъл, толко ли не вижда че аз съм момичето,което тя прие в руския фейсбук.. Едва ли е хомо не е и би най-вероятно, а нейната прителка определено ме вижда, защото както казах винаги я засичам да ме поглежда..Ох ще умра нито знам какво чувствам, нито какво да правя.. Имам чувството че няма да й е приятно да се запознаем
Закъсал си я много яко, щом се налага някой да те УБЕЖДАВА да не те е срам.
Ситуацията е проста - отиваш до нея, независимо къде е, подаваш ръка и се представяш. Казвате си две-три думички, тръгваш си и на следващия ден съвсем небрежно я засичаш някъде и почвате да си говорите. По индиректно от това не мога да ти го направя.
И не, няма опция да си седиш на ушите и то да стане без твое участие.
Едит: Лесби? о.0
Последно редактирано от valdesbg : 10-05-2012 на 20:24
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Щом си момиче, нещата са много по-лесни.Просто я заговори, няма да го приеме като някакъв знак, че я харесваш.
Стискам палци
![]()