.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Срам ме е

Голям фен Аватара на Богиня
    Цитирай Първоначално написано от confused_hell Виж мнението
    Тъпото е, че в даскало имам чувството, че не ме забелязва.
    Странно, ама и аз като че ли повече по момченца се заглеждам...

Бe, къв ти е проблема не разбрах... Аз не говоря да ме заглежда, ами да ме види .. Да ме погледне.. Казах вече че всеки път като се обърна към нейната приятелка ме гледа обаче това момиче един път не видех да ме погледне..Ебаси искам съвет и всичко живо се обръща срещу мене.. После не сме били консервативни

Мчи аз проблем не'ам. Ама ти имаш!
    Сърдиш се, не сърдиш, момичето явно не е хомо. Предлагам да вземем да го линчуваме...

Е, не може да кажеме дали е хомо или не ;д Запознай се и тва е

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Завържи приказка първо вв фейсбук,а след това и наживо.Така по-лесно ще преодолееш срамежливостта си.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Ситуацията е дооста сложна, но ще се опитам да обесня... Такам значи имам някакви чувства към момиче от 12 клас.. Приятелски ли са или не, не съм наясно. Искам да се запознаем и там възниква проблема.. Всеки ден я виждам и тя все е с нейната приятелка.. Момичето е малко затоврено или нещо такова и ходи само с нея.. Излиза от стаята само, за да ходи до тоалетна или до стола.. Прибира се с метро както и аз и имах идея да се запознаем докато се прибира, обаче когато настъпи момента се намесва сремжливостта ми и аз просто се отказвам... Не мога и това си е.. нахъсвам се и когато тръгна край.. Имам я в приятели обаче тя почти не влиза, а и не знам дали когато се засечем на линия аз ще добия смелостта.. Кажете какво да правя убедете ме, че не трябва да ме е срам..
    Може ли да попитам, защо в профилът ти пише, че си момиче?

Явно е, че не е. Досега да я беше загледала.
    Пък знаеш ли... тази нейна приятелка нещо ми понамирисва. Да не би и тя да и е хвърлила око и да те приема като конкуренция...

Жокер, чети напред... такава се и оказа-момиче!

Ох,днеска бяхме заедно в съблекалните и тя не ме забеляза смисъл, толко ли не вижда че аз съм момичето,което тя прие в руския фейсбук.. Едва ли е хомо не е и би най-вероятно, а нейната прителка определено ме вижда, защото както казах винаги я засичам да ме поглежда..Ох ще умра нито знам какво чувствам, нито какво да правя.. Имам чувството че няма да й е приятно да се запознаем

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Кажете какво да правя убедете ме, че не трябва да ме е срам..
    Закъсал си я много яко, щом се налага някой да те УБЕЖДАВА да не те е срам.

Ситуацията е проста - отиваш до нея, независимо къде е, подаваш ръка и се представяш. Казвате си две-три думички, тръгваш си и на следващия ден съвсем небрежно я засичаш някъде и почвате да си говорите. По индиректно от това не мога да ти го направя.

И не, няма опция да си седиш на ушите и то да стане без твое участие.

Едит: Лесби? о.0
    Последно редактирано от valdesbg : 10-05-2012 на 20:24

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Щом си момиче, нещата са много по-лесни. Просто я заговори, няма да го приеме като някакъв знак, че я харесваш. Стискам палци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си