- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Женска енергия :D
Гледам шоуто на Слави в момента, някакво повторение. И Кобилкина (някаква сексоложка), че жените, след като правят секс имат много енергия (Кобилкина даже даде пример, че могли да изчистят цялата къща, след секс). Това вярно ли е? За първи път чувам нещо подобно.
![]()
Аз лично хич не се чувствам пращяща от енергия.
Напротив, домързява ме и ми се доспива.![]()
Ако иска още, разбира се, че ще е вярно...![]()
![]()
И на мен по ми се доспива, отколкото да се развихря да правя нещо си, какво остава да чистя.![]()
Аз имам енергия за 2ри тек.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
При мен е вярно. След секс обикновено ми се излиза, разхожда, прави пак или нещо друго, изискващо движение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако сексът е бил добър, 100% се зареждам с енергия за целия ден. И често се случва да започна да върша нещо, за да изразходвам енергията и да не се пръсна от кеф.
И спря да се върти за миг земята..
Енергия имам само за още..![]()
Определено предпочитам да остана в леглото и да се гушкаме, отколкото да ида да чистя къщата![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Може би говори за друг вид енергия.. Не физическата, а тази която зарежда психиката с положителни емоции.. Същото както след фитнес..![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Еми мъже да се стягаме. Ако искаме ракийка и салатка, първо трябва да оправим жената.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Енергията не ми идва веднага...искам първо да се излежавам, целувам, лигавя, повторя...като се навия да стана от леглото и спра да си мисля за вечерта/ сутринта ми идва повече пауър винаги и ме държи до вечерта..
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
И аз съм го гледала това предаване преди време ама при мен не се случва точно така. След секс обикновено зверски ми се доспива и искам само да се гушна и това е. На мъжът ми обаче му идва страшна енергия и веднага става от леглото и почва да се занимава с нещо?????????? Както е написала Алис енергията ми идва на следващия ден може би, тогава вече се чувствам определено по- заредена.
Мда...Жената поема мъжката енергия + запазва своята.
Ама това на теория, де.![]()
verno si e az sled sex napravo izbuhwam moga da trosha
kapa4ki da biem koli bealo si e maikata brat
Ами да ... зареждащо е много... ама аз не се вдъхновявам да чистя, а за 2,3ти тек.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не ми се прави нищо, но някак съм по-бодра, но не съм си правила експеримента след секс да започна да чистя, а се гушкам и се лигавя,но определено не ми се доспива. Най-често енергията ми ме води към още поне веднъж правене на секс.
Последното нещо,за което си мисля след секс е домакинска работа![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Абе ако е рано сутрин направо ми действа като Ред Бул и....направо излитам.Иначе късно вечер ли е след малко пиене особено ако е имало ,заспивам като къпана и не ме ебе чистене или както каза блондито никаква домакинска работа.
На мен само ми се лежи и ми се гушка ..
Абе и на мен ми се е лажало ма е трябвало да хода на даскало.А иначе не знам що мразя да ме гушкат след секс.