привет на всички .. можеби не търся съвет,а просто да споделя с някой .. понеже в момента телефона ми е изключен и поне до утре на обяд ще е така (по доло ще стане ясно защо) таа просто няма как да се обадя в момента на някоя приятелка ..

първо искам да благодаря на тези,които ще го прочетат .. и така - всичко започна преди около 2-3 седмици с един непознат номер,който започна да ми звъни (в началото го приеш като някаква шега и че ще спре) казваше че ме познава и че и аз него го познавам,но просто не мога да се сетя кои е .. и той не казва.Искаше да се видим,започна все по чесно да звъни,да настоява да излезнем не приема НЕ за отговор.. щом му кажа че няма да излезна с него той веднага започва - "аа така ли.. искаш ли да те причакам пред вас знам къде живееш,ще те открадна.. " при което на мен малко взеха тръпки да ме побиват.. НО днес всичко мина границата - одеве бяхме излезнали компания и един мои приятел каза че тои щял да говори с тоя нахалник и започна съвсем нормално да му обяснява "Може ли да знам кои се обажда.. гледам че звъниш на моята приятелка,остави я " а ония взе да повишава тон и псува,казва че няма да ме остаи и само това знае.. после пак звънеше,но аз не вдигнах.. а той звъни едно след друго,докато вдигна телефона .. вдигнах и той веднага почна " А мааа защо даваш на него телефона аз с теб искам да говоря.. утре ще дойда в даскало,мн лошо за теб.. краи с теб" ей такива .. след което аз си изключих отново телефона след като се прибрах и го включих - пак не спря да звъни,майками видгна и му обяснява най-спокойно "Кажи ся кой си,защо само я притесняваш.. спри да и звъниш" а той и е казал че няма да ме остави и пак не казва кои е .. майками вика "ако баща й разбере тежко ти и горко" той отговори че изобщо не го интересува,че утре ще дойде в даскало .. и майка ми му каза че щом ще е така утре ще подадем оплакване в полицията и той каза че изобщо не го интересува и че не го е срах ..

и такаа, нз вече и отново на тези,които си направиха труда да го прочетат и извинете ако има много правописки грешки,но пиша с треперещи ръцее