.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Объркана

Объркана

Здравейте, Тийн потребители!

Обръщам се към вас за съвет, понеже ми е нужен.
    Имам си приятел от около месец и седмица. От много време го исках. И като кажа много, наистина го имам в предвид. Периодът е около 9-10 месеца. Той ме въртеше на малкия си пръст през това време. Искаше друго момиче, но в същото време ме залъгваше и мен. И аз понеже бях влюбена и му се връзвах.
    Проблемът сега е, че имам едно такова чувство, че тръпката към него сякаш е намаляла значително. Не го искам толкова много. В същото време ме е страх, че не искам да го губя. Много съм объркана. Моля Ви, посъветвайте ме!

Чувствала съм се по същия начин Съветът ми е първо да подредиш приоритетите си - замисли се кои негови черти са повече - хубавите или не чак толкова хубавите.. В характера или във външният му вид си се влюбила и дори изобщо влюбена ли си .. Защото когато ми се случи на мен това нещо (а то ми се случи 2 пъти ;д) просто съм си мислела, че обичам въпросният човек. А и нали знаеш - нещо, което е трудно постижимо се иска все повече с времето, а ти си получила това ''нещо''. А и сама каза, че 9-10 месеца те е въртял на малкият си пръст .. това не е никак малко време и точно това би ме накарало мен самата да се замисля дали този човек наистина ме обича и иска да е с мен или просто .. му е доскучало с другото момиче. Няма да ти кажа нещо от сорта на ''Огледай се за друго момче ..'' защото когато си влюбен или както е в твоя случай - смяташ, че си влюбен - няма как да се откажеш толкова лесно.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    9-10 месеца са достатъчно време да разбереш, че не е нормално един човек да те върти на малкия си пръст!

Знам. Напълно разбирам ситуацията. Той уж твърди, че ме обича, но аз как да бъда сигурна като ги прави тия работи и толкова много нерви изпокъсах покрай него. Толкова много ме е наранил този човек. Не мога и да приема, че заради едно момиче ще ме разиграва сумати време и изведнъж ще реши, че иска да е с мен. И просто всичко това ме отблъсква и самите чувства са много по-различни от преди. Не знам какво да правя!!!! :X

Супер фен Аватара на bilqnavod
    И пак не си сигурна, че иска да те е с теб. Щом имаш съмнения е крайно време да го режеш. Възможно е да върти и двете ви едновременно.

Щом те върти на пръста си, защо си с него, за какво ти е такъв човек?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Казах му как се чувствам и сега сме скарани...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Не ти е нужен такъв човек.

Не е нужно да я разиграва според мен ? може човека да си има други работи на главата може да не е бил достатъчно самоуверен за да направи нещо по въпроса.... А иначе прецени какво искаш и дали е да си с него защото най-гадното нещо е някой да те лъже за чувствата си
    ‎\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
    \_o___\\_______//___o_/

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Нали знаеш кучето какво прави, когато намери топката, която са му подхвърлили?

Същата работа е и при теб.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Понякога си мислим, че искаме нещо, но когато го получим осъзнаваме ,че всъщност не сме го искали толкова много...
    В крайна сметка и тъпото му държание в продължение на 10 месеца доста е помогнало да ти падне в очите.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ех с тия тръпки ми бъркате в...спри да се филмираш
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си