- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Живота ми е провал.
Не мисля ча мога да живея повече. На 20 съм и най-добрата работа която съм имал е готвач в някакъв отвратителен ресторант. И което е още по-зле, това е единствената работа която съм имал и която някога ще имам, защото е единствената в скапания ми малък град която приема хора без завършен университет. Бих се махнал от тук ако можех, но съм се провалил на всеки шофьорски курс който съм взел някога. Напълно антисоциален съм. Колегите ми ме мразят в червата, всеки ден ми се подиграват, ако се оплача на шефа вероятно ще ми намали заплатата още повече, всичко за което му пука са пари и отвратителното му дебело дете. А извън работа не правя абсолютно нищо. Имам точно двама приятели, едно момиче което харесвам но не мога да и кажа защото нямам шанс с нея (и съм сигурен че и тя ме мрази, но е твърде добра за да го признае) и един идиот който съм почти сигурен че е за лудница и вероятно това е единствената причина поради която е близо до мен.
И знаете ли коя е най-отвратителната част от всичко това? Къде живея. Знаете ли къде живея? Живея в шибан АНАНАС ПОД МОРЕТО.
кой ги прави тия слаби тролове ?
n00bs
колко мъка има по тоя свят
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Колкото и голям провал да е животът ти, винаги можеш да се погледнеш в огледалото и да си кажеш "Поне не съм глобала".
Тоест - винаги има и много по-зле!
Grumpy old madman
Единственото обяснение Илко да съществува е експеримент между кръвни брат и сестра.
премести се в диня,може живота ти да се подобри
За не разбралите
СПОНДЖИБОБУ
Always wanna play but never wanna loose
Обърка историята, братле. хД
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
OPPAN GANGNAM STYLE!
то густо, то пусто
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
тоя ми замеза на тянко шуменския мускетар
то густо, то пусто
Недейте така се ебавайте с това, че има хора насериозно го приемат.
В Климента за 2 дена се самоубиха 2ма дванадесетокласници.
Първия заради проблеми в семейството като се хвърлил от 5тия етаж, а другия... скъса го неговата, която му беше първата и караха година и половина, намерил си отнякъде LSD и последвала свръхдоза.