.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

за момчета

Как бихте реалирали,ако приятелката ви,която ви е казала,че е девствена преди секс спомене,че се е отворила сама?

Мега фен
    Град
    <3
    Питаш, за да знаеш как да реагираш и да направиш реплей на първия ви сексуален опит?
    Не се заяждам.
    Ти как реагира?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Аз съм момичето.

Мега фен
    Град
    <3
    Сладко. Е той как реагира? Или не си му казала и се чудиш дали да му кажеш ?
    4XCOKИ

Чудя се как да му кажа.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yourgirlme Виж мнението
    Как бихте реалирали,ако приятелката ви,която ви е казала,че е девствена преди секс спомене,че се е отворила сама?
    ще я изчукам и след това ще я изгоня
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от yourgirlme Виж мнението
    Чудя се как да му кажа.
    Ако изобщо ще му казваш, не го преди непосредствено преди да почнете да правите секс. :>
    Подхвърли някоя тема за мастурбацията и му кажи, че си се заиграла и бляя.. такива ти неща. :>
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ъм, има голяма вероятност да не си се "обезчестила" напълно(да не си си доразкъсала ципата), така че вероятно пак ще те боли и може и да си прокървиш(естествено зависи, предполагам само, че не си използвала нещо с размерите на член). Пък и има жени, които не ги боли много и почти не кървят, така че може и да не му казваш според мен.
    Все пак не може да сравняваме мастурбацията със секс - пак ще ти се води първият път. Ако толкова искаш да му кажеш твоя си работа.

Голям фен
    Много просто, преди да се стигне до това да правим секс, ще знам всичко за нея! 1- Ако сте една свястна двойка тия работи би трябвало момчето да ги знае, лека по лека да сте си казали каквото имате да си казвате. Има още много неща който не са ви ясни, ама това е от годинките. Лично аз няма да тръгна с момиче което не познавам перфектно. Знам ли някоя може да има и пенис, не ми се иска да разбирам когато съм в спалнята с нея.

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Прави се, че те боли и нали има някои момичета, дето при тях не тече кръв, така че... Няма да разбере

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ъм, има голяма вероятност да не си се "обезчестила" напълно(да не си си доразкъсала ципата), така че вероятно пак ще те боли и може и да си прокървиш(естествено зависи, предполагам само, че не си използвала нещо с размерите на член). Пък и има жени, които не ги боли много и почти не кървят, така че може и да не му казваш според мен.
    Все пак не може да сравняваме мастурбацията със секс - пак ще ти се води първият път. Ако толкова искаш да му кажеш твоя си работа.
    +1
    Не му казвай най-добре. Ако стане на въпрос нещо, винаги можеш да кажеш, че не при всички момичета има болка/ и/или кръв.

Голям фен Аватара на adoreher
    Кво става
    Мортииии ;33

нали не си спала с друго момче?
    кво те бърка в кво състояние е девствената ти ципичка?

Фен Аватара на Tennnnn
    Град
    Майна city
    Кво лошо има да каjеш че си се отворила без да искаш като си се задоволявала , аз бих реагирал савсем нормално и даjе нищо няма да ти каjа

Голям фен Аватара на adoreher
    ама що изобщо трябва да му казва нещо?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    ама що изобщо трябва да му казва нещо?
    Щото ако съм аз, ще има бушинизмы Ю!

Супер фен Аватара на djipsito
    С пръстче ли се отвори ?
    Нищо общо няма да си вкараш твоя пръст, той да вкара неговия или да си вкара члена. Различно е и при трите случая.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ъ.. защо ще му казваш... ?
    Реално, едва ли си си натикала нещо кой знае колко голямо там ;дд .. или пък си го правила многократно .. Така че, сигурно няма да се осети...
    Да ти кажа ли и 2рия път боли .. и няма да ти се налага да симулираш...
    Кръв не винаги има .. and so

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Е, защо трябва да му казваш? Това, което правиш със твоята вагина него какво го интересува? Ти питаш ли го него? Какво значи това? Че нямаш право да мислиш за удоволствието си, защото си момиче ли? Извинявай. Нито ще разбере, нито си длъжна да му казваш, още по-малко пък да се чувстваш гузна за това. По дяволите, не живеем в мюсюлманска страна, че да трябва да има кръв на всяка цена.

Повече от фен Аватара на greenblood
    Как да реагирам? Ами нормално щом е решила да се отвори сама това си е нейна работа. Аз няма какво да и държа сметка.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    И аз не разбирам защо трябва да му казваш.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    ми кажи му и все пак да внимава ... не мисля , че е от значение за който и да е било даже се предполага , че би бил по спокоен да не те нарани не му придавай толкова важност
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Отворила се е сама - ок, но според мен няма връзка с девствеността и. Девствена е докато няма полов контакт. Тя може да се отвори и по време на спорт, може и с тампон, може и по медицински причини (една приятелка знам, че е трябвало да и направят тая процедура, защото е нямала никакви отвори на ципата и имаше проблем с менстурацията)... Та реагираш нормално. Няма член - значи е девствена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си