Моята ситуация е малко сложна и благодаря на всеки предварително за помоща!
Аз съм момче на 18 години и сега трябваше да съм 12 клас като всички мои връсници. Преди 2 години когато бях в 10 клас се наложи да премина в самостоятелна форма на обучение.Стана така,че претърпях много сериозен инцидент който ме вкара в кома и в последствие в 60 дни хоспитализация.Проблемът е,че точно през тези 2 месеца ми беше една от сесийте в училище и противно на очакванията ми не ми беше направен никакъв компромис и така се наложи да остана с една година. Сега проблемът е,че трябваше да започна 11ти клас но за 3ти път ме късат на изпита по математика , а ми остана САМО той. Взех всички други но просто този ми е адски труден и немога да го взема,а сесийте за тази година свършиха. Сега има опасност заради този един тъп шибан изпит да се наложи да изгубя и тази година!
Понеже се местя в Бургас до няколко дни бих искал да помоля някой компетентен ученик да ми препоръча училище там,където биха подходили човешки към моята ситуация,защото искам да съм като всички и да продължа образованието си.Не желая да съм на 20 когато завършвам 12ти клас докато връстниците ми виждат края на университета.
Защо не тръгнеш на уроци? Или курсове?
По математика не знам дали има курсове, но попринцип те вървят доста по-бързо.
Но и на частен учител можеш да обясниш какво точно ти трябва, за да вземеш този изпит.
Пробвах на изпити но учителката ми каза че просто самия материал е прекалено голям за да ми го преподаде за такова кратко време,а лятото работих за да помагам вкъщи и нямаше как да ходя на уроци.