- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той заспа докато ...
страхотна тема
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Остави го да се наспи, утре ще продължите от там, докъдето сте стигнали.
Автора на темата дано да умре. Гей гаден. Приятеля му е заспал, защото и той е гей.
Ах като ви цъкна, че е гей как почнахте да хейтвате..![]()
ВЕЛИКИ СА!!! Какво толкова против имате гейовете, стига да не парадират със сексуалността си постоянно, аз не виждам нищо лошо и те да съществуват свободно.
Проблемът е, че са достатъчно лицемерни да се правят на жертви пред властимащите, а в същото време не просто парадират със сексуалността си, а безцеремонно я навират в очите на всички около тях. И естествено, тъй като са малцинство, вечно са "онеправдани" и "репресирани".
Много неща могат да направят един човек велик, но това къде и с кого си го слага, не е сред тях.
Welcome to the Jungle...
Ааа тва ме разсипа. Хем гей, хем заспал хеахаехаехаехеахеахаехаех ехахаехаехаехаехаехеа ..![]()
Потресантоо.... Гейовете да си съществували на воля?! Че той заспалия си е мислил , че свирката му я прави момиче ... сигурно затва е станало така знам ли... не не не не нямам думи![]()
![]()
GiveMeLove ... теб като те погледне някой на снимката си чист педал с тия оскубани вежди с блещукащите обеци. не ви ли е малко срам да се правите на големите мъжаги,а всъщност да сте пълна измет...
Абе аз така като го гледам, не бих му простилголемите "мъжкари" ако знаеш какви неща вършат...
GiveMeLove е убавец, сигурно и косъм по-дълъг от 0.5 мм по тялото си няма, като му пипнеш ръчичките и бодеМного сте ми интересни бе хора - като се направихте на педерасТи какво ни се нервите толкова. Просто следващата стъпка е да си го признаете
![]()