.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Голям фен Аватара на eminemfenka

Седмица на солети? Килограми?

Така , ако изкарам цяла седмица на солети и на бисквитки тук таме някой варен картоф , дали ще напълнея или по-скоро обратното?

Мисълта ми е,че имах хранително натравяне и цяла седмица ми е позволено само това да хапвам , опитах да хапна нещо различно с много зор , но уви ми8 се гади и ме свива коремчето ..но ми писна вече в болницата само това, а имам още седмица

и понеже 'диетата ми' вкл.само въглехидрати се чудех длаи няма да се отрази на кг. ми .
    ла-ла-ла

Солети? Бисквити? И варени картофи?
    И кой ти я измисли тази висококачествена диета?

Каши пробвала ли си да ядеш? А супи?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен
    Град
    София
    Аз ти предлагам диета с чипс и снакс!
    Queen of the Damned

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Момичето каза, че е имало хранително натравяне и за това соложи "диетата ми" в кавички. Тъпи ли сте?!

Сори, не знам как ще ти се отрази. Зависи от организма ти.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Според мен, няма как да надежелееш от този режим. Докторите какво по-точно ти казаха, че трябва да ядеш?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо точно солети и бисквити? Пробвай със сухари, препечен хляб, домашни крутони без подправки. Опитай да вкараш и някое бульонче - бавно, на малки глътки. Аз като се бях натровила ми разрешаваха и ябълки да ям, даже ги препоръчваха.

Колкото до килограмите - не се тревожи. За една седмица няма да имаш кой знае каква промяна. Аз даже свалих навремето по този начин, но главно защото ми беше много зле и почти не се хранех.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Момичето каза, че е имало хранително натравяне и за това соложи "диетата ми" в кавички. Тъпи ли сте?!
    Не, всъщност мислим.
    Не знам кой лекар ще я сложи на диета на солети и бисквити. Ти тъпа ли си?!
    Лично аз смятам, че мисли да се подложи на някаква безумна диета и това с лекаря беше застраховка да не я изядем с парцалите. Била съм на диета, наложена от лекар, 2 седмици, защото ми бяха извадили сливиците. Нищо общо нямаше със солети.

Авторке, няма да надебелееш. Хапвай бульон, пий домашно изстискани сокове, препечени филийки, сиренце.

Голям фен Аватара на Богиня
    И какво ако иска да отслабне? За пуберска възраст не е нищо ненормално.

Към авторката: Ще отслабнеш, да. Ако ядеш само солети, за седмица са ти гарантирани -3кг. Ако извършваш и някакви движения, може и повече да смъкнеш.

anonymous708973
    Guest
    Ъъъ, забрави да отслабне по тоя начин. Не и трайно. Ще свали вода и това е.

Всъщност при стомашно натравяне съветите от лекарите е да НЕ се яде: месо и месни продукти, яйца, млечни продукти, домати и други зеленчуци, предизвикващ киселини, цитрусови плодове, сол и пикантни подправки и още и още. Общо взето ти остават картофи (без каквито и да било подправки), ориз (без каквито и да било подправки) и хлебни изделия, за предпочитане препечени. На мен след първите 3 дни ми позволяваха и по малко кисело мляко.

Така че, да, има и такива диети.

anonymous708973
    Guest
    Ама солети с един куп сол по тях и бисквити? Съмнявам се.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ама солети с един куп сол по тях и бисквити? Съмнявам се.
    Това вече, предполагам, е тълкуванието на авторката. Напълно погрешно от гледна точка на солетите, и приемливо към бисквитите, само ако са обикновени бисквити тип Закуска.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не, всъщност мислим.
    Лично аз смятам, че мисли да се подложи на някаква безумна диета и това с лекаря беше застраховка да не я изядем с парцалите. Била съм на диета, наложена от лекар, 2 седмици, защото ми бяха извадили сливиците. Нищо общо нямаше със солети.

Авторке, няма да надебелееш. Хапвай бульон, пий домашно изстискани сокове, препечени филийки, сиренце.
    Ако имаш някакви завидни познания в медицината, сподели на каква диета се подлага организма след натравяне.. Но ваденето на сливиците ти, няма нищо общо със ситуацията на момичето. Логично е нейната диета да няма нищо общо с твоята... Мислиш, но мисли по-правилно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

anonymous708973
    Guest
    Маце, гледай си работата и се въздържай от въпроси в стил "Тъпи ли сте?".

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Една приятелка беше на такъв режим в болницата и свали кг., но много зависи от организма.
    Come on skinny love just last the year...

и да свалиш не се притеснявай - после ще си ги качиш, щото ще започнеш да ядеш всичко...следователно повече калории

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не, всъщност мислим.

Това е диетата при стомашно-чревни проблеми /диария например/ и никой уважаващ себе си лекар няма да разреши сирене/мляко/шоколад/яйца и груби дразнещи и богати на целулоза храни.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ами всъщност е така , казаха ми седмица да консумирам предимно картофи - варени , ориз - варен .. солети и бисквити , ест. може и сухари и хляб , но споменах само тези , които ям! И след тази седмица да добавям всякаква храна, но да не преяждам и да не консумирам много мазнина и запръжки . Иначе към картофите може да добавям и сирене в малки количества И хора, имам хранително натравяне , а не мания за безумна диета.

И горе коментара със снаксовете , да си изкарва иронията някъде другаде! С този '' компетентен съвет'' ще ме върнеш обратно в болницата
    Последно редактирано от eminemfenka : 10-08-2012 на 17:55
    ла-ла-ла

И след сливици съм била на диета,тогава всичко се яде в течно с-ние , и още един път да отбележа не целя отслабване с този режим,просто е основно въглехидрат и се боя да не кача , понеже до скоро консумирах основно протеини Иначе пробвах да хапна малко шоколад , руло .. ми започват едни болки,гадене .. и днес ми изписаха и хапчета ..
    ла-ла-ла

Странна диета. Да отслабнеш от тея неща със сигурност няма, но не са и някакви хипер тежки че да ти се отрази ужасно една седмица на това, ако по принцип си се храниш здравословно. Следвай диетата , която са ти предписали, въпреки че на мен ми звучи много странно. Лекарите трябва да си разбират от работата все пак : )
    Идеята да гъчиш солети и варени картофи вероятно е да попият това, което ти е в коремчето и което е кофти за теб Поне според мен такава е логиката ;п
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 10-08-2012 на 18:14
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ами диария и повръщане над 12 пъти ..като хапна нещо различно от сухар ми става адски зле.
    ла-ла-ла

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Странна диета. Да отслабнеш от тея неща със сигурност няма, но не са и някакви хипер тежки че да ти се отрази ужасно една седмица на това, ако по принцип си се храниш здравословно. Следвай диетата , която са ти предписали, въпреки че на мен ми звучи много странно. Лекарите трябва да си разбират от работата все пак : )
    Идеята да гъчиш солети и варени картофи вероятно е да попият това, което ти е в коремчето и което е кофти за теб Поне според мен такава е логиката ;п
    Доста тъпа логика. Идеята е да се ядат въглехидрати, защото не са киселинообразуващи и шанса да раздразнят стомаха е по-малък.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Маце, гледай си работата и се въздържай от въпроси в стил "Тъпи ли сте?".
    Всъщност "мацето" много правилно се изказа.
    Всеки човек знае,че при проблеми със стомаха (диария,повръщане...) се набляга на подобни храни.Също така всеки знае,че раздразнения стомах и извадените сливици са две коренно различни неща,при които се прилагат коренно различни методи ... С предложените от теб бульони,сокчета и сиренце най-много да се влоши,защото са все неща,които дразнят стомаха ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Доста тъпа логика. Идеята е да се ядат въглехидрати, защото не са киселинообразуващи и шанса да раздразнят стомаха е по-малък.
    не съм си я измисляла аз "тъпата" логика
    момичето е най-добре да спазва какво казват лекарите, а дали ще свалиш или качиш килограми не бива да касае здравето ти.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове