.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...

Продавам таблет Wacom Bamboo3 Pen (CTL-470K) - 90лв

Продавам таблет Wacom Bamboo3 Pen (CTL-470K). Таблетът е чисто нов, без драскотина. Взех го с мисълта, че ще правя диЖитал арт ...ама вече 3-ти месец не съм го подхванал. Оставам верен на традиционните методи за рисуване. С таблета съм направил буквално 4 скици, като мнението ми е, че е много прецизен, чувствителен и удобен, идеален за рисуване. Повърхността му наподобява хартия и имаш чувството, че рисуваш на такава. Писалката е изключително лека. Продавам го с цялата оригинална окомплетовка (три резервни писеца, уред за отстраняване на писеца от писалката, драйвъри, кабел, предпазни опаковки, книжки и брoшурки и т.н.). Закупен е на 04.07.2012 и има гаранция до 04.07.2014. ЦЕНА: 90лв. Пращам с ЕКОНТ, като доставката е за сметка на купувача. За софиянци доставката е безплатна, като лично ще им я предам! Моля, за въпроси на ЛС или e-mail: densee@mail.bg За момента няма да давам телефон, защото не е платен(студент съм! :/) и да не става объркване.

Допълнително информация:
    Размери: 278 x 176 x 11 mm
    Активна площ на писалката: 147 x 92 mm
    Максимална височина на отчитане при писалка: 16mm
    Чувствителност на натиск на писалката: 1024
    Дизайн за разбота с лява и дясна ръка: Да
    Разделителна способност при писалка: 2540 dpi
    Повече информация можете да намерите на този и-адрес: http://www.adcom.bg/%D0%A2%D0%B0%D0%...ypage.tpl.html
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    ПРОДАДЕН!!!
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си