.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sOniO Виж мнението
    Здравейте и от мен! След като таз годишните матури привършиха паниката тотално ме е обзела Наред съм аз :X
    Моята дилема е - география или математика. Госпожата ми по география е страхотен учител, но постоянно обяснява колко е трудна матурата, което доста ме плаши. Постоянно обяснява, че това което е в учебника, не само задължителния ами и профилиращия е МАЛКО!! Че трябва да се чете супер много и че могат да ти се паднат дори въпроси от исторически гледни точки :X A пък госпожата ми по математика говори коренно различни неща. Тя пък обяснява как, целият материал на матурата е изучен за разлика от матурите по история и география. Изобщооо шантава история са моите госпожи!

Ta, въпросът ми ... Можете ли да кажете, тези който са държали матура и по двете, с какви пособия са се подготвяли и по какъв начин са работили? И най-вече по география - как разработихте темите си?
    Прегледа ли матурата по география в сайта на МОН ?
    Всичко е от учебниците за 9 и 10 клас и 1, 2 въпроса от обща култура. Това е.

Това е другият проблем. Повечето ученици си мислят че като решат матурите от предходните години, със сигурно са добре подготвени. Но това е супер относително. За това и зададох въпроса си за помагалата. Искам оценката ми да е възможно най-висока, а това няма да стане като гледам само матурите. Плюс тях трябват и отделни пособия. Колкото повече неща се изчетат толкова по- добре. Мисля, че това е основното за матурите по География и История.

НО най-вече, моля ви, кажете добри помагала с разработените теми по география!!!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sOniO Виж мнението
    Това е другият проблем. Повечето ученици си мислят че като решат матурите от предходните години, със сигурно са добре подготвени. Но това е супер относително. За това и зададох въпроса си за помагалата. Искам оценката ми да е възможно най-висока, а това няма да стане като гледам само матурите. Плюс тях трябват и отделни пособия. Колкото повече неща се изчетат толкова по- добре. Мисля, че това е основното за матурите по География и История.

НО най-вече, моля ви, кажете добри помагала с разработените теми по география!!!!
    То има няколко известни.. 10 примерни теста - 10 лв. на регалия май бяха, няма голямо значение .
    Отиваш в книжарницата и си избираш между 3, 4 помагала .. Купи си и атлас, защото докато учиш е хубаво да е пред теб и да гледаш.
    Не ти трябват никакви уроци , за да изкараш 6 по география. Препоръчвам ти да отделиш повече време за матурата по български, защото там наистина се иска повече четене и уроци за много добра оценка

Вчера случайно намерих в Нета един доста добър сайт: http://geografia.kabinata.com/ . Искам да попитам тези теми достатъчно добре ли са развити? Достатъчно пълни ли са? И най-вече.... стигат ли за критерия на матурата? Не ми трябват теми за ВУЗ. До колкото знам там се изискват по подробно развити теми....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си