- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да манипулирам тест за наркотици?
Тестът ще е с урина и ще ми го правят утре. Проблема е там, че вчера пуших марихуана, сутринта. Има ли някакъв начин, чрез които теста да покаже, че съм чиста?
Нямам желание да казвам на майка ми, че пуша трева. Не искам да я тревожа с нещо такова, защото знам, че ще и стане гадно. Ще започне да търси вината в себе си както всеки път, а не искам това да става.![]()
Да беше помислила за майка си преди да запалиш джойнта.
Няма как да изманипулираш теста. Едва ли имаш достъп до чужда урина. А дори да имаш, какво правим ако майка ти реши, че иска да пишкаш пред нея за всеки случай?
Май ще ти се наложи да си понесеш последствията.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Яж кисело мляко колкото можеш през целия ден,не се майтапя за да може бактерията,която е в него да те прочисти!Айде и успех
Ще пробвам това с киселото мляко, благодаря ти.
Ако имате други съвети-споделете.![]()
С тест от аптеката...ако да, и си пушила вчера нямаш шанс, освен да накараш приятелка да се изпишка в бурканче...тея тестове са мега неточни, може да хванат, може и не, ако е месец, но за ден два няма начин...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Чувал съм че можеш да го "насметеш" ако му пръснеш малко парфюм.
Пробвай с помощ от приятел в бурканче... но се увери, че е чист.
А иначе и аз съм чувала това за млякото![]()
always late but worth the wait!
млякото действа,стига да не си пробвал синтетикаа до това с бурканчетата не мислите ли,че тоя номер отдавна мина и хората,колкото и глупави да изглеждат можеби не са ,а ако те хванат може да стане по-лошо
![]()
Какъв е шансът да убедиш приятел да се изпикае в чашка и да го занесеш на майка си преди да е изстинало?
Честно, смешно ми е.
Като обясниш защо, ако е чист, приятелят би трябвало да разбере...и не, няма нужда да е топла урината /предполагам?!?/...тестовете работят като тези за бременност, трябват ти няколко капки урина, не 200 мл примерно..
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ако майка му му каже "Влез в банята и се изпикай в тая чашка" и той излезе със студена урина, ще е леко съмнително, не смяташ ли?
Най-добре бурканчето с пикнята на приятеля ти го дръж под мишницата си или направо си го заври отзад! Така със сигурност ще е топло![]()
Сори, не издържах, бях същия тревоман преди, сега много се дразня като ви видя....
сега ще се научиш да поемаш последствията от твоите действия
ОДИН!!!
за толко кратко време никъв шанс (както казаха по-горе) иначе за 1-2 седмици (с МНОГО вода и кисело мляко) може
Не можеш ли по някакъв начин да отложиш теста ? Поне за седмица/две ...