Да ме дърпа нагоре в смисъл ... точно това,което съм написала вече.НЕ говоря за пари и някакви облаги,а за стимулиране на по-високи цели , като виждам ,че той се стреми към върха и аз да искам да съм като него. Контакти т.е. средата ,в която сме да е нещо по- стабилно от смешниците,които виждам в днешно време как си пропиляват годините за развитие.
PinkPan7her май ме е разбрала най-добре.
Замислих се над думите на някои от вас -да видя как ще се развият нещата с времето... А момчето днес ми каза,че утре е на първи работен ден в един супермаркет. Надявам се да успее там ...макар,че съм чувала негативни отзиви от даденото място. Днес ми каза,че имал планове за нас ... Хм... не знам ,какво ли би могло да означава това?
Иначе аз ,че съм голям егоист -така е. Но предпочитам да напиша една тема тук и да ме нахокат , да се замисля и да реша , от колкото да действам директно.
Тези,които тръгнаха остро към мен до една степен са доста прави, но си имам мнение и причина за държанието ми . Както и да е . Това е за сега по темата...
Просто не искам да се окаже някой, който вечно казва,че 'чака да му се обадят от еди си къде' пък никога не позвъняват if you know what I mean.